به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، به رغم اینکه مردم بوشهر در زندگی با چنین آب و هوایی عادت کرده اند، اما گرد و خاک امروز علاوه بر ایجاد تنگی نفس برای شهروندان بوشهری، اشک آنان را نیز در آورد.
امروز گرد و خاک در بوشهر مهمان چشمان اشک آلودی شد که مرثیه تبعات خشکسالی و عدم بی توجهی مسئولان را فریاد می زنند.
به دلیل وزش باد شدید میزان گرد و خاک در بوشهر به اندازه ای است که میدان دید کاهش یافته و مردم به سختی در حال عبور و مرور در خیایانها هستند.
گرد و خاک امرو بوشهر اعلام خطری است از روزهای سرخ رنگ تابستان که سرخی گرد و خاک و کم آبی احتمالی و قطع مکرر برق در اوج گرمای سوزان این منطقه، زندگی را بر ساکنان آن سخت تر خواهد کرد.
پدیده گرد وخاک که به گفته کارشناسان از سمت کشورهای عراق و عربستان سعودی به آسمان استانهای جنوبی و جنوب غرب کشور نظیر خوزستان و بوشهر وارد می شود به علت خشکسالی و نبود بارندگی کافی در این مناطق در دو سال اخیر شدت گرفته است
.ایجاد جنگلهای مصنوعی موجب کاهش گرد و خاک خواهد شد
در همین راستا یک کارشناس محیط زیست به خبرنگار مهر گفت : ایجاد فضاهای سبز و جنگل های مصنوعی در اطراف بوشهر موجب کاهش گرد و خاک و جذب آن توسط درختان خواهد شد.
مسعود علی خواه با ذکر مثالی اضافه کرد: به عنوان نمونه در شهرستان دشتستان به لحاظ داشتن درختان نخل انبوه میزان گرد و خاک نسبت به دیگر مناطق استان کمتر است.
وی اظهار داشت: طی سالیان اخیر در کنار نیروگاه اتمی بوشهر نهالهایی برای ایجاد جنگلهای مصنوعی کاشته شد که به دلیل بی توجهی و عدم رسیدگی مناسب بخش عمده ای از آنان از بین رفت.
پرواز امروز تهران - بوشهر در شیراز به زمین نشست
مدیر کل فرودگاه های استان بوشهر نیز به مهر گفت: به دلیل شرایط جوی نامساعد و فقدان دید کافی پرواز تهران - بوشهر در استان فارس و شهر شیراز به زمین نشست.
حمید رضا سیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر دید در فرودگاه بوشهر کمتر از یک هزار و 200 متر است که برای فرود هواپیما دید نباید کمتر از دو هزار متر باشد.
وی در خصوص پروازهای امشب بوشهر نیز اظهار داشت: باتوجه به اینکه وضعیت دید با گذشت زمان در حال بدتر شدن است احتمال لغو پرواز دیگر پروازهای بوشهر خواهد بود.
مدیرکل فرودگاه های استان بوشهر یادآور شد: در صورت لغو پروازها متعاقباً اعلام خواهیم کرد.
بیمارن قلبی و عروقی از منزل خارج نشوند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز به مهر گفت: با توجه به شرایط موجود وضعیت گرد و خاک معلق در هوا بیماران قلبی، تنفسی و عروقی سعی کنند از منزل بیرون نیایند
.دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان افزود: افراد عادی نیز تا حد امکان در فضای باز کمتر رفت و آمد کنند و اگر ضرورت حضور آنان نیز در فضای آزاد هست از وسایل حفاظت تنفسی مثل ماسک استفاده کنند
.وی به رانندگان بوشهری نیز توصیه کرد در این وضعیت شیشه های خودروهای خود را نیز بالا بکشند
.تیمهای پزشکی در بوشهر در حالت آماده باش
خواجه ئیان یادآورشد: هم اینک تیم های پزشکی سیار، ثابت و فوریتها برای خدمات رسانی ضروری در آماده باش هستند.
نظر شما