پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۵۱

همایش ملی بیماریهای قزل آلای رنگین کمان در شهرکرد گشایش یافت

همایش ملی بیماریهای قزل آلای رنگین کمان در شهرکرد گشایش یافت

شهرکرد - خبرگزاری مهر: نخستین همایش ملی بیماری های اقتصادی صنعت پرورش قزل آلای رنگین کمان ایران دردانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گشایش یافت.

دبیر علمی همایش در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: این همایش با هدف گرد آوری آخرین دانش موجود به منظور مبارزه با بیماریها و جلوگیری از خسارت احتمالی در راستای افزایش تولید آبزیان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شده است.

مهدی رئیسی افزود: 140 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد 101 مقاله مورد پذیرش کمیته داوران قرار گرفته است.

وی افزود: استان چهار محال و بختیاری یکی از استانهای مطرح در زمینه پرورش ماهی قزل آلا است و رشد و پیشرفت در این زمینه باعث شده که یکی از رتبه های یک تا سه در کشور را داشته باشد.

رئیسی خاطر نشان کرد: با توجه به نقش آبزیان در تأمین پروتئین های سالم برای خانوارهای ایرانی و همچنین افزایش کمی تولید در سال اخیر و افزایش تعداد مزارع پرورش ماهی باعث پیشرفت در این امر شده است.

همایش ملی بیماریهای اقتصادی صنعت پرورش قزل آلای رنگین کمان ایران با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، فلاورجان، خرم آباد، یاسوج و سازمان نظام پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت شیلات  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حال برگزاری است.

کد خبر 879925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha