پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۸:۴۵

اعتبار کتابخانه های مازندران 10 درصد افزایش یافت

اعتبار کتابخانه های مازندران 10 درصد افزایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران با اشاره به اینکه توسعه کتابخانه‌ها محور برنامه‌های استان بوده، گفت: اعتبار کتابخانه های مازندران در سال جاری 10 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سیدمحمد کریمی شامگاه یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های استان در ساری اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی یکی از زیرساختهای اصلی برای توسعه فرهنگی و ادب هر استانی است و توسعه کتابخانه‌ها محور برنامه‌های مازندران قرار دارد.

کریمی با بیان اینکه اعتبار کتابخانه ‌ها در سال ‌جاری ۱۰ درصد رشد داشته است، ادامه داد: بودجه کتابخانه ‌های عمومی استان در سال گذشته از محل اعتبار استانی برای احداث، تعمیر و تجهیز پنج میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: مازندران در حال حاضر ۵۳ کتابخانه و ۸۰ هزار عضو فعال و ۶۵۰ هزار نسخه کتاب دارد.

استاندار مازندران با اشاره به این نکته که تمامی کتابخانه‌ ها دارای شبکه محلی رایانه ‌ای هستند، بیان کرد: تا دو ماه آینده شاهد نصب نرم‌ افزار مقاله‌ های نمایه در همه کتابخانه ‌های استان خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: در سفر نخست دولت به مازندران، ساخت کتابخانه مرکزی استان به تصویب رسید و در دور دوم سفر نیز ۱۲ کتابخانه برای شهرهای فاقد کتابخانه استانی مصوب شد که با احداث این کتابخانه ‌ها، تمامی شهرهای استان تا پایان سال ۸۸ دارای کتابخانه خواهند شد.

کد خبر 880617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha