به گزارش خبرنگار مهر در قزوین فاطمه پزشکیان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معاونت اجتماعی با چهار دفتر رسیدگی به امور زنان سرپرست خانوار، آسیب دیدگان اجتماعی، کودکان بی سرپرست و دفتر خانواده برای توانمندسازی زنان اقدام می کند.
وی افزود: به منظور بازتوانی زنان سرپرست خانوار سه کلینیک مددکاری دایر شد و با واگذاری 700 پرونده زنان بی سرپرست به آنها به بازتوانی خانواده ها کمک شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان قزوین یادآور شد: در بازتوانی، رضایت خانواده ها نیز مورد توجه قرار می گیرد که در همین زمینه در سال گذشته 800 میلیارد ریال وام بلاعوض در زمینه اشتغال، کشاورزی، خرید خودرو و فعالیت در آژانس مسافری اختصاص یافت.
وی عنوان داشت: در بازتوانی تنها به ایجاد شغل بسنده نمی کنیم بلکه برای این منظور با برگزاری دوره های آموزشی از طریق کلینیکها مسائل مختلف را به مراجعان آموزش می دهیم.
پزشکیان از افزایش کلینیکهای مددکاری در سال جاری نیز خبر داد و با اشاره به فعالیت مراکز شبانه روزی گفت: مراکز شبانه روزی طبق گذشته فعالیت دارند و چهار مرکز نیز به هیئت امنا واگذارشده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان قزوین راه اندازی اورژانس آسیبهای اجتماعی 123 را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و یادآور شد: در سال گذشته 900 تماس با اورژانس آسیبهای اجتماعی 123 صورت گرفت که 274 تماس موفق منجر به اقدام شد که بیشترین موارد در خصوص همسرآزاری، سالمند آزاری، خودکشی و تقاضای طلاق زوجین بود.
وی یادآور شد: در کمتر از یک ماه آینده تعداد خودروهای اورژانس 123 در استان به چهار دستگاه افزایش خواهد یافت.
معاون اموراجتماعی سازمان بهزیستی استان قزوین با اشاره به افزایش کودکان تحت پوشش روستا مهدها گفت: با توجه به ارائه خدمات مناسب آموزشی و یک وعده غذای گرم تعداد کودکان در روستامهدها از دو هزار و610 نفر به سه هزار و 409 نفر افزایش یافته است.
پزشکیان رتبه بندی و دادن ستاره (از یک ستاره تا سه ستاره) به مهدهای کودک را از دیگر برنامه ها ذکر کرد و گفت: از میان مهدهای شهری 19 مهد سه ستاره اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مهدهای کودک سه ستاره میزان حقوق و بیمه پرسنل افزایش یافته که این کار در نیمی از مهد کودکهای دو ستاره نیز انجام شده و امید است تا پایان سال جاری در دیگر مهدها نیز این خدمات ارائه شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان قزوین تعداد دختران فراری نگهداری شده در بهزیستی را 40 نفر اعلام کرد و گفت: بیشتر این افراد از استانهای شمالی، جنوبی و همجوار استان هستند که تعدادی از آنها به کانون خانواده هایشان بازگردانده شده اند.
پزشکیان افزود: با توجه به وجود مستمر آسیبها در جامعه تلاش می کنیم با حمایت از این افراد آنها را به خانواده هایشان بازگردانیم درغیر این صورت با نگهداری در مراکز از پراکندگی آنها جلوگیری کنیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان قزوین آموزش مهارتهای زندگی و پیشگیری از ایدزرا برای افراد یاد شده در افزایش شناخت و آگاهی آنان موثر دانست و افزود: در حال حاضر چهار نفر در سنین 13 تا 18 سال در خانه سلامت استان قزوین اقامت دارند.
نظر شما