پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۲۷

لاوروف :

روسیه به توافق با آمریکا درباره کاهش تسلیحات هسته ای امیدوار است

روسیه به توافق با آمریکا درباره کاهش تسلیحات هسته ای امیدوار است

وزیر خارجه روسیه درباره نشست امروز سه شنبه کشورش با آمریکا درباره تمدید پیمان استارت 1 اعلام کرد: مسکو امیدوار است که قراردادی قابل قبول را برای کاهش تسهیلات هسته ای با واشنگتن منعقد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شین هوا، "سرگی لاوروف" درباره نشست امروز مسکو همچنین گفت: برنامه آمریکا در انجام این مذاکرات فرستادن یک سیستم سپر موشکی در اروپای مرکزی است که در جریان مذاکرات بحث خواهد شد.

پیمان کاهش تسهیلات استراتژیکی (استارت 1) که قرار است در ماه دسامبر پایان یابد، منجر به کاهش تولید 6 هزار کلاهک هسته ای دور برد یا استراتژیکی شده است. در پیمان بعدی مسکو کاهش کلاهک های هسته ای بین هزار و 700 و دو هزار و 200 تا آخر سال 2012 خواستار شده است.

همچنین دیمیتری مدودف رییس جمهور روسیه و باراک اوباما همتای آمریکایی اش در اولین نشست خود در لندن در اوایل ماه آوریل موافقت خود را برای جایگزینی پیمان کاهش تسهیلات استراتژیکی تا آخر سال جاری اعلام کردند.

کد خبر 881552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha