به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، زهرا شجاعی ظهر سه شنبه در نشست ستاد موسوی در گرگان افزود: انتخابات شاخص مهم مرمسالاری و دموکراسی است و اهمیت انتخابات برای ارزیابی میزان پشتیبانی و مقبولیت نظام است و نگاه جهانی را در پی دارد.
وی اظهار داشت: مردم با شرکت در انتخابات با مسئولان حرف می زنند و گوشهای شنوا و اندیشه های روشنی برای تحلیل این رفتارها نیاز است.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات پیش رو با دوره های گذشته متفاوت است و شور و اشتیاق برای تغییر جدی است و گروههای مختلف بصورت جدی وارد میدان شده اند.
به گفته شجاعی، انتخابات در دوره کنونی دو قطبی بوده و شاهد حضور نیرو از هر دو قطب هستیم و وظیفه داریم برای مشارکت حداکثری مردم تلاش کنیم.
مشاور امور بانوان دولت اصلاحات بیان داشت: آنچه که در مرحله اول مهم است، سپردن سکان کشور به دست فردی است که بتواند از امکانات موجود استفاده درست کند.
وی به برنامه های موسوی اشاره کرد و افزود: سابقه و سیره عملی موسوی نشان می دهد که پایبند به حضور بانوان بوده و در آینده برنامه هایش در این زمینه اعلام می شود.
وی عنوان کرد: تجربه و مدیریت در بدترین شرایط چه به لحاظ سیاسی و چه به لحاظ کمبود منابع مالی در موسوی وجود دارد و سیره عملی موسوی نشان دهنده موضع وی است.
نظر شما