به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در همین رابطه یکی از مقامات سازمان ملل با اعلام اینکه سطح آوارگان پاکستانی در حال رسیدن به مرز دو میلیون نفر است وضعیت افراد بی خانمان شده در این کشور را بغرنج توصیف کرد.
"رشید خلیکف" مدیر مرکز کمکهای انسان دوستانه سازمان ملل در نیویورک خواستار کمکهای بیشتر برای سامان دادن به وضعیت آوارگان پاکستانی شد وگفت : می خواهم بگویم که این وضعیت یکی از بدترین بحرانهای مربوط به بی خانمان شدن افراد یک کشور به دلیل جنگ داخلی است و متاسفانه شمار بی خانمانها در پاکستان با سرعت در حال افزایش است.
خلیکف در ادامه با نامساعد خواندن اوضاع جوی مناطقی که آوارگان پاکستانی در آنها سکونت داده شده اند نسبت به ادامه این وضعیت ابراز نگرانی کرد.
در همین رابطه آژانس پناهندگان سازمان ملل دیروز دوشنبه اعلام کرد که از تاریخ 2 می تا کنون یک میلیون و 450 هزار آواره پاکستانی ثبت نام شده اند و این در حالی است که در سال گذشته میلادی نیز 550 هزار نفر از مردم این کشور به دلیل درگیریهای موجود میان ارتش پاکستان و شبه نظامیان از خانه های خود آواره شده بودند.
بر اساس این گزارش، هر چند تا کنون بیش از یک ملیون و 500 هزار نفر از مردم پاکستان آواره شده اند اما فقط 15 درصد از این افراد اسکان داده شده اند.
دولت پاکستان در هفته های اخیر ضمن تشدید مبارزه با عناصر طالبان بویژه در دره سوات اعلام کرده است که در این باره نیازمند حمایت کشورهای دیگر است و دریافت بیش از یک میلیارد دلار کمک را خواستار شده است.
نظر شما