پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۵۸

مدیر موزه رشت:

13 هزار شی قدیمی در موزه رشت نگهداری می شود

13 هزار شی قدیمی در موزه رشت نگهداری می شود

رشت - خبرگزاری مهر: نسرین قوامی گفت: در حال حاضر 13 هزار و 900 شی ثبت شده در موزه رشت نگهداری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مدیر موزه رشت صبح جمعه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه این موزه به دلیل تعمیر و تجهیز پس از دو سال بازگشایی شده است، افزود: در بخش باستان شناسی موزه رشت هم اکنون 500 اثر و در بخش مردم شناسی 600 اثر به نمایش گذاشته شده است.

وی عنوان کرد: گیلان با قدمت بسیار طولانی و آثار زیادی از پیشینیان نیز دارد که بیانگر فرهنگ غنی این مرزو بوم است.

قوامی با بیان اینکه موزه، شناسنامه هویتی هر ملت است، افزود: موزه ها جزو شاخصهای توسعه یافتگی کشورها و پدیده ای برای انتقال دانش و تجربه اقوام و ملل کهن به نسلهای کنونی است.

مدیر موزه رشت اظهار داشت: موزه ها تنها برای حفاظت و نمایش آثار تاریخی و یا مکانی برای آموزش صرف نیستند بلکه مکانی برای یافتن نقطه تفاهم و اشتراکات بین ملتها است.

وی در ادامه بر نقش موزه ها در حفظ فرهنگ و میراث فرهنگی تاکید کرد و یادآور شد: ایران کشوری با فرهنگی غنی بوده که حفاظت از میراث فرهنگی یکی از کارهای بسیار مهم در این کشور محسوب می شود و تمام ایرانیان در قبال آن مسئول هستند.

کد خبر 883078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha