پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۳۴

آخرین اخبار اعلام شد؛

ابتلای 15 هزار و 510 نفر به آنفلوانزای نوع A در جهان

ابتلای 15 هزار و 510 نفر به آنفلوانزای نوع A در جهان

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون 15 هزار و 510 نفر در جهان به بیماری آنفلوانزای H1N1) A ) مبتلا شده‌اند که 99 نفر از این تعداد فوت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدمهدی گویا افزود: موارد ابتلا به این بیماری در 53 کشور جهان گزارش شده است و اکثریت کسانی که فوت کرده ‌اند، بیماری زمینه ‌ای داشته‌اند.

وی گفت: همان طور که پیش‌بینی کرده بودیم بخش عمده‌ای از موارد جدید بیماری در کشورهای نیمکره جنوبی به خصوص استرالیا و کشورهای آمریکای جنوبی رخ داده است.

گویا ادامه داد: اطلاعات موجود اکنون روشن کرده است که شیوع آنفلوانزای H1N1) A ) از یک الگوی فصلی پیروی می‌کند و به عبارت دیگر ممکن است با تغییر فصل تشدید یا تخفیف پیدا کند و این مساله‌ برای همه‌گیر شناسی بیماری اهمیت فوق‌العاده زیادی دارد.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است در صورتی برای فاز 6 بیماری یعنی فاز نهایی همه‌گیری جهانی تصمیم‌گیری خواهد کرد که میزان کشندگی بیماری افزایش پیدا کند که در حال حاضر چنین نیست.

وی همچنین در خصوص شرایط تولید انبوه واکسن این بیماری از سوی سازمان جهانی بهداشت گفت: آنچه مسلم است ملاک این سازمان برای تولید انبوه واکسن، شدت بیماری، افزایش سرعت گسترش بیماری و اثبات بی‌خطر بودن و اثربخشی واکسن است  و بنا بر اعلام این سازمان هنوز معلوم نیست تولید انبوه این واکسن لازم تشخیص داده شود.

سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر ویروس عامل بیماری آنفلوانزای H1N1) A ) را به کارخانه‌های تولیدکننده واکسن تحویل داده است که مطالعه بر روی سلامت و اثربخشی واکسن توسط این کارخانه‌ها شروع شده است.

گویا در ادامه با یادآوری اینکه تاکنون موردی از ابتلا به این بیماری در کشور مشاهده نشده است، گفت: وزارت بهداشت به محض تشخیص موردی از این بیماری در کشور، بلافاصله مراتب را به اطلاع هموطنان خواهد رساند و راهنمایی ‌های لازم را در جهت پیشگیری و کنترل آن اعلام خواهد کرد.

کد خبر 887835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha