پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۰۱

صادرات 36 میلیون دلاری کالا از همدان

صادرات 36 میلیون دلاری کالا از همدان

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان همدان گفت: ماه گذشته 36 میلیون و 400 هزار دلار از طریق گمرک استان همدان کالا صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، فیصل مرداسی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در همدان اظهار داشت: اردیبهشت امسال میزان 36 میلیون و 400 هزار دلار از طریق گمرک استان همدان صادرات کالا صورت گرفته که از حیث وزنی هزار و 200 درصد و از لحاظ ارزشی نیز با 500 درصد رشد مواجه بوده است.

وی از حجم و وزن بالای صادرات سیمان در اردیبشهت ماه سال جاری خبر داد و افزود: میزان صادرات سیمان 106 هزار تن به ارزش 15 میلیون دلار بود که 42 درصد از کل صادرات این مدت را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان بازرگانی همدان عنوان کرد: صادرات سیب‌زمینی نیز 24 هزار تن به ارزش هشت میلیون دلار بوده که توانسته 23 درصد از سهم کل صادرات استان را به خود تخصیص دهد.

مرداسی با بیان اینکه صادرات کشمش نیز به میزان دو هزار تن بوده، اضافه کرد: صادرات این محصول در اردیبهشت ماه سال جاری به ارزش چهار میلیون دلار بوده که 11 درصد از سهم کل صادرات استان را به دست آورده است.

وی خاطرنشان کرد: صادرات سفال نیز 700 تن به ارزش چهار میلیون دلار بوده که 12 درصد از کل صادرات استان را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان بازرگانی استان همدان در پایان بیان داشت: کشورهای مقصد صادرات استان بیشتر کشورهای ترکمنستان، امارات متحده عربی، عراق، آذربایجان، افغانستان، اتیوپی، هند، هلند و آلمان بوده است.

کد خبر 888134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha