به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، میلاد بهرامی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در این زمینه افزود: ماموران و ضابطان این ادره کل موفق شدند، 71 گونه پرنده شکاره شده از جمله غاز، فلامینگو، قرقاول، زنگوله بال، انواع اردکها و برخی انواع گونه های پرندگان شکاری که در بسیاری از آنها حمایت شده و در معرض خطر هستند را کشف کنند.
وی اظهار داشت: همچنین 11 گونه از پستاندار وحشی از قبیل پلنگ، کل، قوچ، روباه، گربه وحشی، نیز از این کارگاه تاکسی درمی کشف شد و فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
به گفته بهرامی، هرنوع شکار حیوانات وحشی و پرندگان، نگهداری و تاکسی درمی کردن آن در استان ممنوع است و از تمامی علاقمندان به طبیعت و حیات وحش می خواهیم تا ما را در حفاظت از این میراثهای ارزشمند یاری کنند.
کارشناس مسئول حفاظت محیط زیست گلستان گفت: از مجموع جانوران موجود در تنوع زیستی استان، 19 گونه در معرض انقراض هستند که هما، بالابان، گیلانشاه خالدار و روباه ترکمنی از جمله این گونه ها بوده که برای حفاظت از آنها باید برنامه ریزی بیشتری شود.
وی اظهار داشت: همچنین از گونه های گیاهی موجود در استان، پنج گونه در معرض انقراض و 16 گونه آسیب پذیر و 107 گونه گیاهی در معرض خطر در استان شناسایی شدند.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که تاکنون 304 گونه پرنده ، 68 گونه پستاندار، 9 گونه دوزیست، هزار و 704 گونه گیاهی در استان گلستان شناسایی شده است.
نظر شما