پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۱۱

رتبه ایران در تولید فلزات اساسی افزایش یافت

رتبه ایران در تولید فلزات اساسی شامل فولاد خام، شمش آلومینیوم و مس کاتد طی 4 سال اخیر به ترتیب 2 ، 3 و 3 رتبه افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ، رتبه تولید فولاد خام از عدد 20 در سال 1383 به رتبه 18 در سال 87، رتبه تولید شمش آلومینیوم از عدد 25 در سال 1383 به رتبه 22 و رتبه مس کاتد از 21 به رتبه 18 ارتقا یافته است.

به این ترتیب در طول 4سال گذشته، رتبه تولید فولاد 2 رده، رتبه تولید شمش آلومینیوم 3 رده و رتبه تولید مس کاتد 3 رده صعود کرده است.

براساس این گزارش، همچنین سهم ایران از تولید جهانی فولاد از 76/0 درصد در سال 83 به 07/1 درصد در سال 87، سهم تولید آلومینیوم از 55/0 درصد در سال 83 به 94/0 درصد در سال 87 و سهم تولید مس از 10/1 درصد در سال 83 به 36/1 درصد در سال 87 افزایش یافته است.

همچنین میزان تولید کنسانتره مس از یک میلیون و 383 هزار و 34 تن در سه سال منتهی به سال84، به دو میلیون و 382 هزار و 926 تن طی سال‌های 85 تا 87 افزایش پیدا کرد.

در همین حال، میزان تولید مس کاتدی طی دوره‌های مذکور از 476 هزار و 166 تن، به 609 هزار و 915 تن رسید.

براساس این گزارش، متوسط تولید کنسانتره مس طی سه سال 82 تا 84، سالانه حدود 461 هزار تن بوده در حالی‌که طی دولت نهم،متوسط تولید این محصول سالانه بیش از 790 هزار تن بوده است.

علاوه بر این، میانگین تولید مس کاتدی طی سه سال 82 تا 84، سالانه حدود 158 هزار تن بود اما تولید این محصول، طی سه سال‌ اخیر سالانه به طورمتوسط حدود 202 هزار تن بوده است.

کد خبر 888923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha