پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۱۹

وزیر راه و ترابری با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد

وزیر راه و ترابری با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: وزیر راه و ترابری در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی از بهره برداری شش هزار کیلومتر راه ریلی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حمید بهبهانی، ظهر دوشنبه در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی افزود: در حال حاضر حدود شش هزار کیلومتر راه ریلی در کشور در دست مطالعه یا آماده سازی است که به زودی به بهره برداری می رسد.

محمدی زاده، استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار با بیان اینکه آزاد راه تهران - مشهد با برآورد هزینه ای حدود 2500 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است از آستان قدس رضوی خواست تا همراه وزارت کشور و بانک ملی در ساخت این پروژه عظیم مشارکت نماید.

آیت الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات صورت گرفته در توسعه راههای ریلی و جاده ای منتهی به مشهد گفت: مشهد نقطه توجه و اتکای جهان اسلام و حتی سایر ادیان الهی است و قصد خدمت و سرمایه گذاری در این شهر، نوعی احترام به امام رضا(ع) و فراهم کردن آسایش و امنیت برای زئران است که می تواند سرمایه ماندگاری باشد.

وی با بیان اینکه در طول 30 سال عمر انقلاب اسلامی کارهای بزرگ انجام شده و باعث افتخار است که در فضای نظام اسلامی زندگی می کنیم، گفت: در طول 30 سال گذشته مدیریت نظام اسلامی نشان داد که با تکیه بر خدا و مبانی نظری اسلام می توان جامعه بشری را اداره کرد.

وی در پاسخ به درخواست وزیر راه و ترابری و استاندار خراسان رضوی نسبت به مشارکت آستان قدس رضوی در احداث آزاد راه تهران - مشهد به طول حدود 900 کیلومتر گفت: طبیعی است اگر این سرمایه گذاری برای مردم مشهد هم نبود و برای آستان قدس رضوی امکان همکاری وجود داشت، وظیفه خود را انجام می دادیم همان طور که در بحبوبه جنگ اقدام به ساخت شهر هویزه کردیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: انتظار می رود دولت و همه مجریان امور و سیاستگذاران به آستان قدس با همین حسن ظن نگاه کنند و ما هر کجا بتوانیم قطعا همراهی کرده و وظیفه خود می دانیم.

تولیت آستان قدس رضوی در عین حال با اشاره به شرایط وقفنامه و حدود موقوفات گفت: در رابطه با اجرای پروژه شرکت های عمرانی آستان قدس رضوی آمادگی همکاری دارند ولی در بحث سرمایه گذاری با شرط اینکه صرفه اقتصادی در مسیر احیای موقوفات داشته باشد حاضر به همکاری خواهیم بود.

کد خبر 889390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha