پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ تیر ۱۳۸۳، ۱۷:۱۹

با صدور بيانيه اي ؛

مجمع جهاني اهل بيت حمله هوپيماهاي آمريكايي به حرمين شرفين سامرا را محكوم كرد

مجمع جهاني اهل بيت با صدور بيانيه اي حمله هواپيماهاي متجاوز آمريكا به حرم عسكريين (ع) را محكوم كرد .

به گزارش خبرگزاري "مهر" با انتشار بيانيه اي اعلام كرد: مجمع جهاني اهل بيت (ع)  اين اقدام نابخردانه نيروهاي اشغالگر كه حاكي از پايبند نبودن آنها به معيارهاي اخلاقي، انساني و مذهبي است را محكوم و آن را نشانه اي از ضعف نيروهاي اشغالگر در رويارويي با مقاومت مردم عراق مي داند.

نيروهاي متجاوز از يك سو بر آنند كه با اينگونه اقدامات و ايجاد رعب و وحشت، طرحهاي سياسي خود را عملي سازند و از سوي ديگر با پرداختن به تحركات سياسي نمايشي و عزل و نصبهاي متعدد چهره اي از يك حكومت مردمي را به نمايش بگذارند، تا از اين رهگذر پايه هاي بقاي خود را در خاورميانه تقويت نمايند، ولي هيچ يك از اين ترفندها موثر نيست و راه چاره، تنها در خروج بي قيد و شرط نيروهاي اشغالگر نهفته و امنيت عمومي تنها از اين راه به عراق باز خواهد گشت.

اين مجمع در كنار ساير سازمانها و افراد صلح طلب و عدالتخواه و حاميان واقعي حقوق بشر، ضمن همدردي با بازماندگان شهدا و همه محرومان وآسيب ديدگان عراق، محاكمه عاملان اصلي اين جنايات را در دادگاههاي بي طرف به خاطر جنايات جنگي و نقض حقوق بشر خواستار است.

 

کد خبر 89045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha