پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۵۸

مجموعه بایزید بسطامی در راه ثبت جهانی

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان سمنان گفت: طرح مرمتی مجموعه بایزد بسطامی با اعتبار بیش از یک میلیارد و 700 میلیون ریال برای آماده سازی ثبت جهانی به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، عباس کاشیان ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: آرامگاه بایزید بسطامی از جمله مجموعه های تاریخی و فرهنگی استان سمنان است که دارای ظرفیت بالائی برای پذیرش گردشگران مختلف با علایق مختلف است.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی استان برای آماده سازی این مجموعه برای ثبت در فهرست آثار ثبت شده جهانی و رفاه حال گردشگران و مسافران اقداماتی از جمله نور پردازی مجموعه، مرمت برخی از بناهای مجموعه، نصب تابلوهای اطلاع رسانی انجام داده است.

وی افزود: در این طرح مرمتی که به تصویب شورای فنی سازمان رسیده است، مبلغ یک میلیارد و۷۰۰ میلیون ریال هزینه خواهد شد و در آن به مرمت قسمت هایی از مجموعه از جمله سر در مجموعه، تعویض سقف کاذب مسجد جامع انجام می شود.

کاشیان ساماندهی وضعیت ظاهری و تاسیسات مجموعه را از دیگر برنامه های این طرح عنوان کرد و گفت: با توجه به وضعیت موجود آرامگاه شیخ بایزید بسطامی در این طرح قرار است تا آرامگاه به شکل تازه و در خورشان این عارف نامی مورد بازسازی قرار گیرد.

مجموعه بایزید بسطامی شامل بناهایی مربوط به دوره های سلجوقی، ایلخانی، صفوی و قاجاری است.

کد خبر 891700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha