مهدی محمد نبی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: هر چند با تساوی مقابل کره شمالی امیدهایمان برای صعود کمرنگ شد ولی هنوز این شانس برای تیم ملی باقی است که با شکست امارات و کره جنوبی جزو دو تیم صعود کننده به جام جهانی قرار بگیرد و چنین اتفاقی دور از دسترس فوتبال ما نیست.
نبی درخصوص ارزیابی خود ازعملکرد تیم ملی در دیدار مقابل کره شمالی اظهار داشت: تیم ملی در نیمه اول فوتبالی روبه جلو و هدفمند را به نمایش گذاشت و صاحب موقعیت های گلزنی مناسبی شد ولی نتوانست این روند را در نیمه دوم ادامه دهد و حریف با مهار بازیکنان کلیدی ما به حداقل امتیازاین بازی دست یافت که این نتیجه برای کره ایها با ارزش تر بود.
وی با بیان اینکه نتایج سایر تیم های این گروه نیز درسرنوشت دو تیم صعود کننده به جام جهانی تاثیرگذاراست، اظهار داشت: تیم ملی برای صعود همچنان شانس دارد و سایر نتایج تیم های این گروه نیز در صعود تیم ملی اثرگذار است که امیدوارم این نتایج به نفع تیم ملی رقم بخورد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان اینکه اگر جدول بازیها به گونه ای بود که قبل از دیدار با کره شمالی با امارات بازی می کردیم ، بطور قطع کره شمالی را شکست می دادیم اظهار داشت: با شناختی که قطبی در این بازی نسبت به بازیکنان و شرایط آمادگی آنها پیدا کرد، قطعا در بازیهای آینده تیم بهتر و هماهنگ تری روانه میدان خواهد شد.
وی تاکید کرد: با فوتبالی که تیم ملی مقابل کره شمالی ارائه کرد اطمینان داشته باشید امارات را درتهران شکست خواهیم داد و امیدوارانه به استقبال بازی با کره جنوبی خواهیم رفت.
نبی در پایان تصریح کرد: به نظرم تیم ملی نسبت به گذشته تفاوت محسوسی داشت و در کار تیمی و بازی گروهی فوتبال کاملا متفاوتی را به نمایش گذاشت و این نشان می دهد کادر فنی جدید توانسته تفکرات مورد نظر خود را به تیم ملی منتقل کند.
نظر شما