پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۰۷

پتروشیمی بندر امام موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر شد

اهواز - خبرگزاری مهر: شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر از اجلاس بین المللی انرژی راهبردی شد.

مدیرعامل شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام با اعلام این خبر به خبرنگار مهر در ماهشهر افزود: امروزه با توجه به گسترش و پیشرفت علم و تکنولوژی و محدویت موجود در منابع انرژی، روشهای بهینه سازی و مدیریتی این منابع از جایگاه ویژه ای برخوردارند ومدیریت انرژی به عنوان یک راهکار علمی مطمئن با نگرش مصرف بهینه انرژی، نقش اساسی در حفظ منابع دارد در همین راستا شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام به جهت عملکرد مطلوب در حوزه انرژی در این اجلاس موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر شد.
 
رضا امیری یکی از دستاوردهای مدیریت انرژی را بازیافت 30 متر مکعب در ساعت آب مقطر در واحد تولیدی پلی وینیل کلراید ذکر کرد که در جشنواره Energy globe 2009  در کشور موفق به اخذ جایزه ملی انرژی شد.

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام از جمله اقدامات اساسی انجام شده در زمینه انرژی را ارتقای راندمان فرآیند احتراق کوره ها، کاربرد پایش سیمانهای نسوز کوره با استفاده از دستگاه ترموگراف، بهینه سازی فشار گاز دریافتی به منظور جلوگیری از ارسال گاز فشار بالا به مشعل، کاهش ارسال هیدروکربورهای سنگین به چاله سوخت از طریق سیستمها و جمع آوری و فروش آنها ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر تمهیدات اجرا شده در پتروشیمی بندر امام می توان به طرح جمع آوری و بازیافت آبهای خنک کننده پمپهای واحد آروماتیک، افزایش بازیافت آبهای کندانس برگشتی در واحدهای مجتمع، کاهش شدت مصرف آب در برجها خنک کننده با استفاده از مصرف مواد شیمیایی با سیکل غلظت بالا و کاهش آب صنعتی به میزان 100 متر مکعب در ساعت با تغییر کاتالیست در واحد پلی اتیلن سنگین ذکر کرد.

کد خبر 891990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha