دکترخسروظفرنوایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با توجه به این که رضایتمندی دانشجویان در طول سال های اخیر تبدیل به یکی از مهمترین اهداف دانشگاه شده، سعی کرده ایم که پروسه اجرای آئین نامه های مرتبط به مسائل و مشکلات دانشجویان به ساختار مکانیزه تبدیل شود تا دانشجو در حداقل زمان بتواند به امور دانشجویی خود رسیدگی کند.
وی اضافه کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همواره تاکید داشته است که رضایتمندی دانشجویان باید در اولویت اول فعالیتهای معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد قرار گیرد به همین خاطر سعی شده تا امور دانشجویی از قالب سنتی و دستی خارج شده و برای تسهیل امور دانشجویان مکانیزه و به صورت نرم افزاری شود تا این افراد در حداقل زمان به نتیجه مطلوب خود دست پیدا کنند.
ظفرنوایی خاطرنشان کرد: راه اندازی اس ام اس سنتر دانشجویان برای اطلاع رسانی امور دانشجویی و راه اندازی سایت اینترنتی معاونت در این راستا از جمله اقدامات معاونت دانشجویی بوده است.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد تاکید کرد: سعی شده است تا نرم افزارهایی طراحی شده و برخی اختیارات به معاونت های دانشجویی واحدها و مناطق ارجاع داده شود تا رفت و آمدهای دانشجویان به معاونت دانشجویی به حداقل و میزان رضایتمندی دانشجویان به حداکثر ممکن برسد.
ظفرنوایی ادامه داد: در حال حاضر فرمهای ارزشیابی که توسط دانشجویان به معاونت دانشجویی ارائه می شود نشان می دهد که میزان رضایتمندی دانشجویان از معاونت دانشجویی بهبود یافته است.
وی با اشاره به نوع برخورد کارکنان دانشگاه با دانشجویان نیز به مهر گفت: برای بهبود نوع صحبت و رفتار پرسنل سعی شده تا برای کسانی که با دانشجویان در تماس هستند فرمت هایی طراحی شده و به این افراد آموزش داده شود. همچنین نظارت و کنترل کافی در رفتار این افراد وجود داشته باشد. راهکارهایی نیز برای افرادی که نارضایتی از آنها بیش از حد باشد پیش بینی شده است.
نظر شما