پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۳۶

بادران در گفتگو با مهر:

بازی در مستند رضایی ادای دین به شهیدان است

بازی در مستند رضایی ادای دین به شهیدان است

بیتا بادران بازی در مستند تبلیغاتی دکتر محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را ادای دین به شهیدان دفاع مقدس دانست.

بیتا بادران به خبرنگار مهر گفت: ما به شهیدان و رزمندگان بدهکاریم و نباید رشادت و ایثار آنها را فراموش کنیم. همیشه دوست داشتم به آدم‌های جنگ ادای دین کنم. حضور در مستند تبلیغاتی آقای رضایی ادای دین به مردانی است که از ایران دفاع کردند و بر ما است که یاد و خاطره‌های آنها را گرامی بداریم.

وی ادامه داد: محسن رضایی از سرداران بزرگ دفاع مقدس است که سال‌های جوانی را در جنگ گذرانده و برای ایران زحمت کشیده است. با احترامی که برای میرحسین موسوی قائلم و با اینکه برای حضور در مستند تبلیغاتی او پیشنهاد داشتم ترجیح دادم در کنار رضایی باشم. او در این عرصه تنها و مظلوم و این حضور نجیبانه و محترم مغتنم است.

بازیگر "آژانس شیشه‌ای" افزود: در این فیلم که زهرا پارسی آن را کارگردانی کرده حضوری متفاوت دارم. این تجربه برایم استثنایی و بیادماندنی بود. این فیلم یک مستند تبلیغاتی صرف نیست و ساختاری غیر متعارف دارد.

کد خبر 893706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha