پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۳۳

احمدی‌مقدم خبر داد:

برخورد با متخلفان انتخاباتی پس از پایان مدت قانونی تبلیغات

برخورد با متخلفان انتخاباتی پس از پایان مدت قانونی تبلیغات

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه پلیس تمهیدات لازم برای تأمین امنیت انتخابات را پیش بینی کرده است گفت: با اقدامات به موقع و خوب توانستیم امنیت مدرن را به نمایش بگذاریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم سه شنبه در تشریح اقدامات پلیس برای تأمین امنیت انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری افزود: جلسات متعددی با ستادهای انتخاباتی داشتیم و نکات لازم را به آنها گوشزد کرده ایم.

وی با اشاره به گستردگی، شور و هیجان و نشاط بالایی که در صحنه انتخابات وجود دارد، اضافه کرد: تا کنون حواشی قابل قبولی داشتیم و هواداران ستادهای انتخاباتی همکاری و همیاری خوبی با پلیس داشته و دارند.

فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: معمولا در نیمه های شب راهبندان، ترافیک و بعضی ناهنجاری ها در گوشه و کنار داشتیم که بخشی از آن اجتناب ناپذیر است و معمولا مردم به دستور پلیس تمکین می کنند.

سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه پلیس تمهیدات لازم برای تأمین امنیت انتخابات را پیش بینی کرده است،اظهار داشت: با اقدامات به موقع و خوب توانستیم امنیت مدرن را به نمایش بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات اتخاذ شده‏، خوشبختانه صحنه انتخابات بسترهای لازم را برای یک رقابت کاملا سالم فراهم کرده و از طرفی آستانه تحمل مردم نسبت به گذشته افزایش یافته و به سادگی با یکدیگر درگیر نمی شوند.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه گفت: زمانی که ستاد انتخابات کشور پایان تبلیغات کاندیداها را اعلام کرد، تبلیغات کاندیداها و طرفداران آنها ممنوع شده و هرگونه فعالیت انتخاباتی تخلف است و پلیس قاطعانه با متخلفان برخورد می کند.

به گفته سردار احمدی مقدم، فضای امنیتی انتخابات بسیار خوب ست و پلیس یکی از سخت ترین ماموریتهای خودش را تمرین و تجربه می کند.

وی اضافه کرد: از ابتدای روز پنجشنبه با پایان یافتن زمان تبلیغات کاندیداها تا پایان رأی گیری پلیس از اجتماعات و تجمعات جلوگیری خواهد کرد و اگر کسانی بخواهند شادی کنند باید مراکزی را برای خودشان با کسب مجوز قانونی انتخاب کنند.

کد خبر 893830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha