۵ تیر ۱۳۸۳، ۱۳:۵۵

رئيس سازمان بازرسي كل كشور پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران

توسعه اي كه در پرتو عدالت اجتماعي باشد مورد پذيرش جامعه اسلامي است

حجت الاسلام رئيسي با اشاره به نياز جامعه اسلامي به توسعه گفت: توسعه را بايد در نظام اسلامي تعريف كرد نه اينكه از توسعه اقتصادي غرب الگو بگيريم، ما توسعه اي را مي پذيريم كه در پرتو عدالت اجتماعي باشد.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، حجت الاسلام رئيسي رئيس سازمان بازرسي كل كشور پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران با گراميداشت يادو خاطره شهداي هفتم تير و هفته قوه قضائيه به شخصيت ارزشمند آيت الله دكتر بهشتي تصريح كرد: آيت الله دكتر بهشتي در راه اعتلاي كلمه الله و اجراي قانون الهي و كارآمد دانستن دين درعرصه زندگي و اجتماع در مقابل كساني كه معتقد نبودند كه دين اين قدرت و ظرفيت را دارد كه در همه عرصه هاي زندگي حضور پيداكند ايستادگي كردند.
وي با اشاره به اينكه دو تفكر وانديشه در بدو پيروزي انقلاب اسلامي خودنمايي مي كرد گفت: برخي دين را امري فردي وشخصي ميدانستند و تفكر ديگر كه پرچمدار آن شهيد بهشتي بود اين است كه دين بايد در همه عرصه هاي زندگي پياده شود و براي تمام سوالات و نياز بشر دستور دارد و لازم نيست براي نظام دادن بخشهاي مختلف اجتماع ما به فرهنگ هاي ديگر و قوانين ديگر مراجعه كنيم.
وي با اشاره به سه جريان كه ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي وجود داشت يعني، جريان فرصت طلب، جريان دگر انديش و كساني كه فكر آنها درگرو انديشه اسلامي و امام نبود، تشكلهاي غير ديني گفت: اصولا از ابتداي شكل گيري اسلام محمدي،  قرآن كريم به ترسيم خصوصيات سه گروه مي پردازند كه مومنان،  كافران و منافقان هستند كه در اين راستا بسياري از مفسران بر اين عقيده هستند كه نفاق پديده اي مدني است كه ريشه در ترس و طمع دارد زيرا در شهر مكه حكومتي نبود كه بخاطر ترس ازحاكمان  يا طمع در دست گيري حكومت نفاق بوجود بيايد پس  پديده نفاق را از ابتداي اسلام مدني مي دانستند، البته علامه طباطبايي معتقدند كه پديده نفاق مكي است چون از همان ابتداي اسلام برخي به اسلام روي آورند و برخي به مخالفت با اسلام برخواستند و اين باعث بوجود آمدن نفاق شد كه از شهر مكه آغاز شد.
حجت الاسلام رئيسي در ادامه با اشاره به اينكه برخي فتنه ها به سهولت قابل شناخت نيستند گفت: فتنه زماني كه رو مي كند شبهه آلود است اما زماني كه پشت مي كند و دوره فتنه تمام مي شود باعث آگاهي بخشي همگان ميشود و نفاقي كه نقاب بر چهره دارد خطرناك است چون به مباني و مبادي ديني اظهار اعتقاد مي كند و ما بايد جريان نفاق را بشناسيم و ديگر دچار نفاق جديدي نشويم.
وي تصريح كرد: جامعه ما آگاه است و از جريانات نفاق آگاه است، ضمن اينكه جريان فرصت طلب هميشه وجود دارد و دنبال فرصتها كه بايد با دقت متوجه مضرات آنها باشيم.
رئيس سازمان بازرسي  كل كشور افزود: فتنه اقتصادي كه در فتنه سياسي ريشه دارد براي جامعه اسلامي مضر است و تهديد محسوب ميشود.
وي با اشاره به شخصيت آيت الله دكتر بهشتي، ايشان را فتنه شناس دانست و گفت: ايشان هم فتنه و فتنه گري را خوب ميشناخت وهم امام و راه تفكر وانديشه امام را،  ايشان براي اينكه نظام اسلامي در برابر فتنه ها بيمه شود حركت خاصي داشت.
رئيسي همچنين خاطرنشان ساخت: معيت و با امام بودن شهيد بهشتي ويژگي خاصي داشت كه ايشان امام را فهميده بود، ولايت فقيه را درك كرده بود و سعي كرد ولايت فقيه و نظام آن را در حوزه هاي مختلفي براي تفكر وانديشه امام نظام سازي كند كه قانون اساسي يكي از آن پديده هاست، و بسط نظريه ولايت فقيه و بسط شخصيت امام راحل و ولايت درحوزه هاي مختلف را مرهون تلاش شهيد دكتر بهشتي هستيم.
وي با تاكيد براينكه دكتر شهيد بهشتي معمار نظام قضائي هستند گفت: مسئولين بايد در بحث نظام سازي در تمام حوزه ها همچون شهيد بهشتي تلاش كنند، و همچنين بايد در باب زيرساختها و پيوندها  كار بسياري توسط پژوهشگران صورت گيرد كه مي توانند از انديشه هاي شهيد بهشتي بهره گيرند.
رئيسي با اشاره به بحث توسعه اقتصادي گفت: بايد توسعه درنظام اسلامي را تعريف كرد نه اينكه از توسعه اقتصادي غرب الگو بگيريم، بايد در همه حوزه هاي اجتماعي و اقتصادي از شهيد بهشتي كمك بگيريم كه مي گويد دين در تمام عرصه ها مي تواند پاسخگوي نيازها باشد.
وي تاكيد كرد: ما توسعه اي را مي پذيريم كه در پرتو عدالت اجتماعي باشد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور گفت: اولين و كارآمدترين نظارت، اخلاق كاري است، كه همه خود را موظف به اجراي مقررات باشند و همه نقدپذير و پاسخگو باشند.
وي با اشاره به مبارزه با مفاسد اقتصادي و اقداماتي كه در سازمان بازرسي كل كشور گفت: نيروي سازمان را به سمت شناسايي آسيب هاي اقتصادي و پيگيري آنها قرار داديم كه بيشترين پرونده قضائي اقتصادي در دادسراها و دادگاهها مربوط به عملكرد نيروهاي گمنام در سازمان بازرسي كل كشور است.

کد خبر 89649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha