سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: زمان قبلی توزیع دفترچه های آزمون دکتری نوبت هفتم دانشگاه تا 30 خرداد بوده است. آزمون دکتری دانشگاه پیام نور نهم مرداد ماه سال جاری در تهران و در 26 رشته گرایش برگزار می شود.
وی اظهار داشت : سه رشته جدید کلام با گرایش فلسفه دین، حقوق خصوصی و مدیریت با گرایش رفتار سازمانی نیز به دفترچه آزمون امسال افزوده شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد تا پایان 31 شهریور ماه 88 در هر یک از مراکز آموزش عالی و وزارت بهداشت می توانند در این آزمون شرکت کنند.
حسینی ادامه داد: ظرفیت پذیرش در هر رشته گرایش پنج نفر برای افراد آزاد و پنج درصد برای آموزشیاران دانشگاه پیام نور لحاظ می شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که تلاش شده تا دانشجویان از ابتدای مهر ماه در کلاسهای درس حضور داشته باشند سعی خواهد شد تا پیش از مهر ماه نتایج پذیرفته شدگان اعلام شود.
نظر شما