پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۲۲

خاویر سولانا :

مشارکت گسترده مردم ایران در انتخابات بهت آور بود

مشارکت گسترده مردم ایران در انتخابات بهت آور بود

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان اظهار داشت که این انتخابات بیانگر اراده واقعی ملت ایران بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، خاویر سولانا در گفتگو با روزنامه الاهرام چاپ مصر با بیان اینکه وی به دقت رویدادهای ایران را دنبال می کند، خاطرنشان کرد که شدیدا از سطح مشارکت گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری این کشور بهت زده شده است.

وی در بخش دیگر سخنان خود از فلسطینی ها خواست که به اختلافات داخلی خویش پایان دهند و دولت وحدت ملی را تشکیل دهند که ماموریت آن پیشبرد روند صلح باشد.

سولانا در مورد هماهنگی اتحادیه اروپا و آمریکا برای پیشبرد صلح در منطقه نیز اظهار داشت: آمریکا و اتحادیه اروپا و اعضای کمیته چهارجانبه برای پایان مناقشه در خاورمیانه و احیای روند صلح با یکدیگر همکاری می کنند.

کد خبر 900439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha