به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمد علیرضا بیگی با ارسال پیامی به دبیرخانه این جشنواره افزود: جشنواره دستهای کوچک دعا، در حوزه فرهنگ دینی کاری ابتکاری با رویکردی متفاوت است.
وی برگزاری این جشنواره را عاملی برای جستجوی خداوند در لابه لای فطرت پاک و بی آلایش کودکان و نونهالان عنوان کرد.
بیگی در این پیام، با تبیین مقوله دعا و نیایش و نقش آن در تکامل و معرفت بشری، جشنواره دستهای کوچک دعا را رویدادی مهم و فرهنگی خوانده و افزوده است: به طور حتم برگزاری این جشنواره در تشویق کودکان به دعا و نیایش و نیز پالایش روحی و معنوی آنان و تقویت باورهای دینی مؤثر خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با ذکر این نکته که انسانها از طریق دعا سعی در ایجاد صفات خدایی در خود می کنند، افزوده است: همچنان که خداوند صفاتی مانند بخشندگی و مهربانی دارد انسان نیز باید با دیگران مهربان و با گذشت باشد.
علیرضا بیگی ضمن تقدیر از شرکت فعالانه 25 هزار کودک خداجوی سراسر جهان در این جشنواره آورده است: به همه آنهایی که بواسطه جشنواره دستهای کوچک دعا میهمان استان آذربایجان شرقی خواهند بود پیشاپیش خیر مقدم و خوش آمد می گویم.
گفتنی است، چهارمین جشنواره سراسری و دومین جشنواره بین المللی دستهای کوچک دعا توسط حوزه هنری آذربایجان شرقی، پانزدهم تیر ماه و همزمان با ولادت با سعادت امیرمؤمنان علی (ع) در مجتمع پتروشیمی تبریز برگزار خواهد شد.
نظر شما