به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد محسن زاده صبح سه شنبه در جمع کارکنان حمل و نقل و پایانه های استان گفت: در دور دوم سفر هیئت دولت به خراسان جنوبی تعداد 70 دستگاه اتوبوس شهری به این استان اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: ازابتدای سال جاری تاکنون تعداد پنج دستگاه اتوبوس ازنوع اسکانیا توسط شهرداری قاین، پنج دستگاه توسط شهرداری فردوس و نه دستگاه توسط سازمان اتوبوسرانی بیرجند خریداری وجذب شده است.
شهردار بیرجند با بیان اینکه از تعداد اتوبوس های تخصیص یافته به مرکز استان تعداد هفت دستگاه تحویل داده شده است، تصریح کرد: دو دستگاه دیگر نیز درنیمه دوم تیرماه تحویل که پس از تجهیز به سیستم کارت خوان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
محسن زاده در ادامه از پلمپ دو فقره تخلفات ساختمانی در این شهر طی روز گذشته خبر داد و افزود: دو واحد مسکونی که بدون مجور ساخت و ساز در املاک دولتی در حال احداث بوده توسط ماموران اجرائیات منطقه یک شهرداری بیرجند پلمب شد.
به گفته وی به دنبال جلسه هماهنگی و تعامل اعضای کمیسیون های سه گانه ماده صد قانون شهرداری ها و شهرداری بیرجند مقرر شد کلیه ساختمان هایی که دارای تخلفات ساختمانی می باشند، توسط ماموران اداره نظارت مناطق دوگانه شهرداری بیرجند جهت جلوگیری از تخلف با توجه به ماده 100قانون شهرداری ها، ملک پلمب و میزان تخلف به کمیسیون گزارش داده شود.
شهردار بیرجند در پایان یادآور شد: برابر ماده صد قانون شهرداری ها، واحد اجرائیات شهرداری می بایست با برنامه ریزی مناسب نسبت به جلوگیری از علمیات ساختمانی مغایر با ضوابط در هر مرحله ای اقدام و نسبت به پلمب محل تخلف برابر قوانین اقدام کند.
نظر شما