به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار لبنان، بیانیه حزب الله در واکنش به آغاز بزرگترین برنامه رژیم صهیونیستی برای تخریب منازل فلسطینی ها در قدس اشغالی و فروش املاک فلسطینی ها در مناطق اشغالی 1948 صادر شده است.
حزب الله در این بیانیه تاکید کرده است : باید رژیم صهیونیستی را از تحقق اهدافش منع کرد و به مقاومت پایبند بود،زیرا فقط این گزینه، سرزمین غصب شده را به مردم باز می گرداند.
در این بیانیه آمده است : حزب الله به شدت اقدامات نژادپرستانه رژیم صهیونیستی که با هدف تکمیل طرح یهودی کردن فلسطین اشغالی دنبال می شود و همچنین سکوت عربی و بین المللی و موضع سازمان ملل متحد را که می رود به شریکی در توطئه علیه ملت فلسطین تبدیل شود،محکوم می کند.
حزب الله در این بیانیه آورده است : هر روز که می گذرد خدعه و نیرنگ آمریکایی درباره سراب صلح و اوهام راه حلها با بزرگنمایی اظهارنظرها درباره تشکیل کشور مورد ادعا شده فلسطین بیشتر آشکار می شود که دشمن به شیوه هدفمند و برنامه ریزی شده از آنچه دولت آمریکا برایش تبلیغ می کند،سوء استفاده می کند و آهنگ تغییر واقعیتها با تخریب منازل و فروش املاک فلسطینی ها و افزایش شهرک سازی با هدف تحقق طرح یهودی کردن فلسطین تشدید می شود.
حزب الله در این بیانیه درباره غفلت و بی توجهی رژیمهای عربی و رسانه ها نسبت به این تحولات خطرناک و تظاهر آنها به بی اطلاعی از پیامدهای فاجعه بار آن بر آینده اعراب و مسلمانان هشدار داده است و از همه غیرتمندان در کشورها و سازمانها و شخصیتها خواسته است با تمام توان در برابر دشمن بایستند و اجازه ندهند اهداف خطرناکش را محقق کند.
حزب الله تاکید کرده است پایبندی به گزینه مقاومت، تنها راه بازپس گیری فلسطین از اشغال رژیم صهیونیستی و حفظ کرامت و ارزش ملت فلسطین است.
نظر شما