به گزارش خبرنگار مهر در همدان، عبدالحسین مرادی ظهر چهارشنبه در کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شهرستان همدان افزود: آنچه مورد هدف بحث این کارگروه است ایجاد مشارکت و مساعدت دستگاه ها با یکدیگر و به وجود آوردن تعامل مثبت و درخواستهای سازمانها از یکدیگر است.
مرادی گفت: از مخاطبان طرح اوقات فراغت در استان همدان 44 هزار نفر افراد پنج تا 9 ساله، 57 هزار نفر افراد 10 تا 14 ساله، 80 هزار نفر افراد 15 تا 19 ساله و 84 هزار نفر 20 تا 24 ساله هستند.
مرادی با بیان اینکه برگزاری کلاسهای اوقات فراغت باید به گونه ای برنامه ریزی شود که در فرد ایجاد انگیزه و علاقه کند، گفت: وجود این کلاسها باید سبب پویایی و شادابی شود و نه تنها به صرف گذراندن وقت باشد.
معاون فرماندار گفت: با توجه به اینکه هدف بالا بردن کیفیت و راضی نگاه داشتن مخاطبان است، سازمانها می توانند با برگزاری آزمون در پایان کلاسها و دادن کارت مهارت به نوجوانان و جوانان علاوه بر ایجاد اعتبار، مهارت آنها را نیز بالا می برد.
بخشدار مرکزی همدان نیز در این کارگروه به نظارت بیشتر بر کلاسهای آموزشی اوقات فراغت تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشتر کلاسها دولتی هستند خانواده ها باید از امنیت و سلامت این کلاسها اطمینان خاطر داشته باشند.
محمدعلی محمدی گفت: با توجه به اینکه فعالیت سازمانها متفاوت و هر سازمان جامعه هدف خود را دارد بنابراین موازی بودن برنامه ها با سایر ارگانها اجتناب ناپذیر است.
وی اظهار داشت: برنامهها نباید مختص نقاط شهری باشد زیرا جامعه ما تنها شهر نیست و هم پای نقاط شهری نقاط روستایی را نیز باید مدنظر داشته باشیم.
محمدی یادآور شد: در بحث مکان و ایجاد فضای مناسب آموزش و پرورش باید به ستاد ساماندهی اوقات فراغت جوانان کمک کند.
نظر شما