پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۳

سنای آمریکا با کمک 7.5 میلیارد دلاری به پاکستان موافقت کرد

سنای آمریکا با کمک 7.5 میلیارد دلاری به پاکستان موافقت کرد

سنای آمریکا با بودجه درخواستی دولت این کشور برای کمک 7 میلیارد و 500 میلیون دلاری به پاکستان موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سنای آمریکا در راستای تقویت روابط طولانی مدت این کشور با پاکستان برای مبارزه با افراط ‌گرایان، طرح افزایش سه برابری کمکهای غیرنظامی آمریکا به پاکستان به ارزش هفت میلیارد و 500 میلیون دلار در یک دوره پنج ساله را تصویب کرد.

در همین رابطه سناتور ریچارد لوگار از اعضای کمیته روابط خارجی سنا گفت : تصویب این قانون گامی مهم در جهت تقویت همکاری‌های سیاسی و اقتصادی با پاکستان محسوب می‌شود.

این در حالی است که مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این در اواسط ماه ژوئن این لایحه را تصویب کرده بود. بدین ترتیب برای به قانون تبدیل شدن این لایحه تنها امضای باراک اوباما رییس جمهور آمریکا نیاز است.

جان کری، رئیس کمیته‌ روابط خارجی سنا که به همراه سناتور لوگار پیش ‌نویس این طرح را تهیه کردند، پس از تصویب اظهار داشت: پاکستان در دوران حیاتی به سر می ‌برد. امروز سنا با تصویب این لایحه، نشان داد که قصد دارد فضای شک و عدم اعتماد دو جانبه را به تعهدی بلند مدت نسبت به پاکستان و مردم این کشور تبدیل کند.  

 

کد خبر 902561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha