پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۸۸، ۹:۲۵

رضایی تاکید کرد:

کروبی و موسوی با معرفی نماینده خود به هیئت ویژه فرصت را مغتنم شمارند

کروبی و موسوی با معرفی نماینده خود به هیئت ویژه فرصت را مغتنم شمارند

محسن رضایی در نامه ای به دبیر شورای نگهبان، ضمن تشکر از تشکیل هیئت ویژه رسیدگی به شکایات انتخاباتی، خواستار مشارکت موثر دیگر کاندیداها در این روند قانونی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن نامه محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  به آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان بدین شرح است: بدواً لازم می‏دانم از تمدید مهلت رسیدگی به شکایات انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری که از پیشنهادات قبلی اینجانب بود، تشکر کنم.

اظهارات سخنگوی شورای محترم نگهبان دربخش خبری ساعت 21 سیما در مورخ جمعه 5/4/88 مبنی بر تصمیم آن شورای محترم در تشکیل هیئت ویژه رسیدگی به شکایات نامزدهای انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری، هرچند اعلام آن دیرهنگام بود ولی اقدامی پسندیده است که اینجانب از آن استقبال کرده و نماینده خود را مشروط به حضور دیگران در آن شرکت می دهم.

بدیهی است هیئت ویژه با حضور نمایندگان همه کاندیداها و بررسی جامع همه شکایات و اعتراضات می‏تواند راه برون رفت مناسبی از وضع موجود باشد.

امید است، حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای کروبی و جناب آقای مهندس موسوی نیز با مشارکت و معرفی نماینده خود به هیات ویژه در جهت رفع ابهامات و شبهات انتخابات و ایفای حقوق ملت، فرصت بوجود آمده را مغتنم شمارند، چرا که پیگیری فردی هرچند که ممکن است برای احقاق حقوق فردی موثر باشد اما نمی‏تواند جامعیت لازم جهت ایفای حقوق همه ملت را دربر داشته باشد و به همین دلیل بود که اینجانب از پیگیری شکایات قبلی صرف نظر کرده بودم.

 

کد خبر 902780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha