پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۷:۱۹

کوچک زاده:

کمیته های پیگیر حوادث اخیر سخنگوی مجلس نیستند/ پاسخ باهنر

کمیته های پیگیر حوادث اخیر سخنگوی مجلس نیستند/ پاسخ باهنر

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص دو کمیته تشکیل شده از سوی رئیس مجلس و کمیسیون امنیت ملی مجلس برای رسیدگی به اوضاع بعد از انتخابات گفت: این کمیته ها حق ندارند به اسم مجلس به دیدار فرد متهم شریک در اغتشاشات بروند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، مهدی کوچک زاده نماینده تهران پیش از پایان جلسه علنی روز یکشنبه مجلس در تذکری آیین نامه ای با استناد به ماده 198 و بند 11 ماده 23 آیین نامه داخلی مجلس اظهار داشت: در ماده 198 صراحتا مسیر تشکیل کمیته های تحقیق و تفحص برای امور مختلف کشور تشریح شده که ابتدا نماینده باید تقاضای خود را به صورت کتبی به هیئت رئیسه بدهد وهیئت رئیسه هم ظرف 48 ساعت آن را برای بررسی به کمیسیون ذی ربط ارجاع  دهد.

وی افزود: طی هفته گذشته دو کمیته برای بررسی مسائل پس از انتخابات در مجلس تشکیل شده است، یکی به دستور لاریجانی رئیس مجلس و دیگری به وسیله کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که هر دو مورد حق دارند کمیته تشکیل دهند.

نماینده تهران برای اطلاع مردم، رسانه ها و همه تصریح کرد: هیچ یک از دو کمیته مذکور، مسیر ذکر شده در ماده 198 را طی نکرده اند لذا هیچ یک از این کمیته ها سخنگوی مجلس نیستند و اظهارنظرها و اعمال آنها هم نمی تواند اعمال مجلس تلقی شود.

کوچک زاده با توجه به اینکه یکی از افراد عضو این کمیته ها گفته بود که ما کمیته مجلس هستیم، خاطر نشان کرد: طبق بنده 11 ماده 23 آیین نامه داخلی مجلس، حفظ شان مجلس دست هیئت رئیسه آن است. کمیته ای که مجلس تشکیل می دهد حق ندارد به دیدار کسی برود که به دلیل سکوت و دعوت به اعمال غیر قانونی خود، شریک جنایات اخیر است.

وی افزود: این کمیته ها حق ندارد به اسم مجلس به دیدار فرد متهم برود، ولی اگر به اسم خودشان بروند مشکلی ندارد.

باهنر نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه امروز مجلس را بعد از ابوترابی فرد به عهده داشت در پاسخ به تذکر وی گفت : رئیس مجلس می تواند برای بررسی مسائل کشور کمیته ای را مامور کند و مسئله فرایند تحقیق و تفحص هم یک مسئله ویژه است و اگر قرار باشد نماینده مجلس این تقاضا را داشته باشد باید فرایند مذکور را طی کند.

وی افزود: اینکه رئیس مجلس گروهی را مشخص و مامور کرده یک فرایند تحقیق و تفحص نیست چرا که گزارشات این کمیته به رئیس مجلس داده می شود و رئیس هم در جاهایی که مامور است از این گزارشات استفاده می کند.

باهنرتصریح کرد: اگر این گزارشات در جایی به عنوان گزارش مجلس منتشر شود، می توانید اعتراض کنید ولی اگر اینکه رئیس مجلس بخواهد این گزارشات را منتشر کند هیچ منعی ندارد.

نایب رئیس مجلس در خصوص کمیته کمیسیون امنیت ملی هم خاطر نشان کرد: وظیفه ذاتی این کمیسیون رسیدگی به مسائل اخیر است و کمیسیون های تخصصی مجلس هم وظیفه قانون گذاری و هم وظیفه نظارت دارند لذا اگر قرار شد گزارش آنها در صحن قرائت شود تحت عنوان کمیسیون می دهد نه تحت عنوان مجلس لذا دیگر نباید نگرانی داشته باشید.

کد خبر 903747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha