پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۳

سخنگوی وزارت خارجه (اجمالی)

تماس وزیر خارجه انگلیس با متکی/ هیچ سفارتخانه ای در تهران بسته نمی شود

تماس وزیر خارجه انگلیس با متکی/ هیچ سفارتخانه ای در تهران بسته نمی شود

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از تماس تلفنی میلیبند با متکی خبرداد و اعلام کرد: بستن هیچ سفارتخانه و کاهش روابط دیپلماتیک با هیچ کشوری از جمله انگلیس در دستور کار تهران قرار ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قشقاوی سخنگوی وزارت خارجه پیش از ظهر دوشنبه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی از تماس وزیر خارجه انگلیس با منوچهر متکی وزیر امور خارجه در خصوص برخوردهای اخیر نهادهای امنیتی کشور با تحرکات اخیر سفارتخانه این کشور در تهران خبر داد و گفت : آقای میلیبند در جریان تماس شب گذشته با وزیر خارجه ایران تاکید داشتند که لندن قصد مداخله در امور داخلی ایران را ندارد.

وی با اشاره به سخنان وزیر اطلاعات در خصوص دخالت انگلستان در اغتشاشات اخیر ایران افزود: آنچه پیش از این تماس تلفنی با تحریکات سفارت انگلیس در ایران صورت می گرفته و فلسفه برخورد اخیر با ماموران این سفارتخانه به طور شفاف از سوی حجت الاسلام محسنی اژه ای وزیر اطلاعات اعلام شد و کاملاً مشخص است که مسائل اخیر به واسطه رویکردهای غیرمتعارف دیپلماتیک سفارت انگلیس در تهران صورت پذیرفته است.

قشقاوی ادامه داد: همان طور که گفتم وزیر خارجه انگلیس در تماس خود با همتای ایرانی اش اعلام کرده که این کشور قصد دخالت در امور ایران را ندارد اما آقای متکی به این مقام انگلیسی گفتند که طبعاً اگر در عمل چنین مسئله ای مشاهده شود در روابط تهران لندن موثر خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در سیاست های ایران نسبت به کشورهای غربی ایجاد نشده، یادآور شد: همن طور که می دانید مسائل در عرصه سیاست خارجی به صورت عکس العمل در برابر عمل است و طبعاً در ایران و دستگاه دیپلماسی این کشور هیچ کس خواستار برخورد احساسی با کشورهای دیگر نیست و ما در این زمینه واقع بین هستیم.

قشقاوی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که با دادن لقب جاسوس خانه به سفارت انگلیس در تهران خواستار تعطیلی این مرکز شده بود، تاکید کرد: بستن هیچ سفارتخانه و کاهش روابط دیپلماتیک با هیچ کشوری از جمله انگلیس در دستور کار جمهوری اسلامی ایران قرار ندارد.

وی از آزادی پنج نفر از 9 بازداشت شده اخیر در این خصوص خبر داد و بابیان اینکه مابقی این افراد در مرحله پرسش و پاسخ هستند، یادآور شد: هیچ دیپلمات انگلیسی بازاشت نشده و این افراد کارمندان ایرانی بودند که به کارهای خلاف وادار شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به سئوالات متعدد خبرنگاران در خصوص اعلام آمادگی خاویر سولانا برای مذاکره هسته ای با ایران و مسائلی در این چارچوب اعلام کرد که خبر جدیدی در خصوص مسئله هسته ای کشور ندارد.

وی همچنین با اشاره به حمله تعدادی از عناصر ضد انقلاب به سفارت کشورمان در سوئد مسئولیت دولت سوئد در این خصوص را مورد تاکید قرار داد و خواستار برخورد مسئولانه مقامات آن کشور با این موضوع و جبران تمامی خسارات مادی و معنوی این اقدام تروریستی شد.

اخبار تکمیلی متعاقباً ارسال می شود

کد خبر 904222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha