به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: حضور 40 میلیونی مردم در پای صندوق های رای و مشارکت 85 درصدی مردم یک رکورد بی نظیر در دموکراسی های جهانی است.
وی تاکید کرد: رئیس دولت دهم با این سرمایه اجتماعی می تواند همه موانع در سر راه پیشرفت ایران را در داخل وخارج به سرعت از پیش پا بردارد.
حبیبی با تشکر از زحمات اعضای شورای نگهبان ناظرین و مجریان انتخابات بیان داشت: روز 22 خرداد نزدیک به نیم میلیون نفر از همین مردم که از معتمدین بودند بیش از 14 ساعت در پشت میزهای صندوقهای رای زحمت کشیدند و آراء میلیون ها مردمی که در صف های طولانی برای عزت اسلام و نظام به حوزه های رای گیری آمده بودند را اخذ کردند، اما برخی از روی بی مهری آنان را متهم به عدم صداقت و امانت داری کردند ما این را جفای بزرگی در حق ملت و خادمان نظام می دانیم.
حبیبی افزود: اکنون شورای نگهبان پس از رسیدگی به شکایات صحت انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرده است و ما امیدواریم معترضین به قانون احترام بگذارند و به نامهربانی گذشته نسبت به ملت پایان دهند.
وی با اشاره به بازشماری صندوق ها اظهار داشت: طبق اطلاعات واصله در بازشماری دقیق نمونه ای صندوق ها نتایج قبلی مورد تایید قرار گرفته است.
حبیبی همچنین با اشاره به موضع گیری های غیر منطقی اوباما و برخی سران اتحادیه اروپا گفت: ایران طی سه دهه گذشته بحران های زیادی را پشت سر گذاشته و این توفیق را داشته تهدیدها را به فرصت تبدیل کند، ملت ما اتحاد و یکپارچگی خود را در برابر لبخندهای دروغین عمال غرب در ایران حفظ می کند و قوی تر در صحنه بین المللی ظاهر خواهد شد.
وی با تشکر از دستگاه قضایی، نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیجی در حفظ و تامین امنیت مردم تصریح کرد: جمهوری اسلامی اکنون به درجه ای از توانایی رسیده است که می تواند فتنه انگیزی های دشمن را مهار کند، مردم نمی توانند خشم خود را از شرارت برخی سفارتخانه های اروپایی که آتش بیار معرکه بودند فراموش کنند، لذا از دولت می خواهند واکنش مناسب نسبت به شرارت کشورهایی که در امور داخلی ما دخالت کردند داشته باشند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس و مسئولان قوه قضائیه در خصوص نقش خواص سیاسی در تامین آرامش و امنیت کشور اظهار داشت: مردم بی واسطه با رهبری نظام ارتباط معناداری دارند نتایج انتخابات این را به خوبی نشان می دهد بی جهت برخی خواص سعی می کنند در این ارتباط اخلال بوجود آورند.
وی افزود: مردم رفتار برخی خواص را زیر نظر دارند و بی مهری آنها به نظام و مصالح و منافع ملی را فراموش نمی کنند، امیدواریم آنها رای اکثریت را به رسمیت بشناسند و در مقابل قانون تسلیم باشند و از چوب لای چرخ دولت گذاشتن پرهیز کنند.
حبیبی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به سالروز هفتم تیر و بزرگداشت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب گفت: شهید بهشتی یارانش واقعا مظلوم بودند و این مظلومیت بیش از هر زمان اکنون هم حس می شود.
وی ادامه داد: تفکر لیبرالیستی هیچ مشابهتی با مبانی فکری شهید بهشتی ندارد و برخی از سردمداران آن در داخل بیهوده سعی در اعلام این مشابهت دارند.
حبیبی در مورد انتخابات جدید لبنان و تعیین دولت جدید گفت: آنچه به نظر ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است حفظ وحدت ملی لبنان و قطع دخالت های خارجی در این کشور است که امیدواریم دولت جدید به این دو موضوع توجه ویژه معمول نماید.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان شروع خروج نیروهای آمریکا از عراق را قدم مثبتی در حل مسائل عراق و ایجاد آرامش و امنیت دراین کشور تلقی نمود واظهار امیدواری کرد که این امنیت و آرامش که در زمینه پیشرفت در آن کشور است با عنایات الهی، پشتیبانی مردم و استفاده از رهنمودهای مقام والای مرجعیت در عراق تحقق خواهد یافت.
نظر شما