به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، استاندار کرمانشاه صبح چهارشنبه در جلسه بررسی طرح های مهم صنعتی استان اظهار داشت: مدیران، معاونین و کارشناسان سازمان صنایع و معادن استان باید نهایت تلاش خود را برای ایجاد زمینه ها و بسترهای بهتر برای تسهیل در امر سرمایه گذاری همچنین برای حل مشکلات و مسائل پیش روی سرمایه گذاران بکار گیرند.
وی افزود: برای استان آنچه در اولویت کاری است ایجاد اشتغال و رفع بیکاری است لذا سرمایه گذاران توانمند و کارآفرین که با روحیه کاری خود منجر به اشتغالزایی می شوند در استان دارای جایگاه مهمی هستند بنابراین باید به آنها احترام ویژه گذاشت و مسائل و مشکلاتشان را در سریعترین زمان ممکن رفع کرد.
غفوری تصریح کرد: سرمایه گذاران و کارآفرینان نباید احساس کنند که مسئولان سازمان صنایع و معادن استان حتی برای یک لحظه از امورات مربوط به آنها غافل هستند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: رئیس سازمان صنایع و معادن استان باید سرمایه گذاران و کارخانه های فعال را مورد تشویق قرار دهد و از سوی دیگر با ارائه راه حل ها و بهره گیری از نظرات افراد صاحب نظر نسبت به رفع مشکلات کارخانه های راکد نیز اقدام نماید.
وی با اشاره به توانمندیها و ظرفیت های مناسب در استان خاطرنشان کرد: با بهره گیری از همین ظرفیت های موجود می توان به حل بسیاری از مشکلات و بویژه بیکاری کمک کرد و اشتغالزایی مناسبی را در استان محقق ساخت.
در ادامه این جلسه سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری کرمانشاه نیز گفت: برای جهت گیری به روند بهتر سرمایه گذاری در استان برنامه ها و راهکارهایی مناسب تدوین شده اند و خوشبختانه زمینه های بسیار مطلوبی برای اشتغالزایی و افزایش تولید و سرمایه گذاری در استان شکل گرفته است.
محمد رضا معصومی افزود: در جذب سرمایه گذاران با دقت به توانمندی و تجارب آنان توجه می شود و پس از جذب سرمایه گذاران توانمند تمام تلاشها برای اجرای مسیر درست و مطلوب طرحها بکار گرفته می شود.
همچنین در این جلسه رئیس سازمان صنایع و معادن استان گزارشی از طرحهای صنعتی در دست اقدام و اجرا ارائه کرد و گفت: در خصوص افزایش صدور پروانه بهره برداری طرحهای صنعتی از سال 1384 تا سال 1387 نسبت به دوره 1380 تا 1383 از لحاظ سرمایه گذاری 766 درصد و از لحاظ اشتغالزایی 85 درصد رشد صورت گرفته است.
کیومرث فروتنی افزود: در خصوص جوازهای تاسیس صنعتی از سال 1384 تا سال 1387 نسبت به دوره 1380 تا 1383 از لحاظ سرمایه گذاری 91 درصد و از لحاظ اشتغالزایی 92 درصد رشد صورت گرفته است.
به گفته وی در بخش طرح توسعه صنعتی در مدت مذکور از لحاظ سرمایه گذاری 304 درصد و از لحاظ اشتغالزایی 76 درصد رشد صورت گرفته است.
وی همچنین با اشاره به آمار عملکرد تسهیلات صنعتی و معدنی در دوره 1384 تا 1387 نسبت به دوره 1380 تا 1383 گفت: در بخش تسهیلات ریالی از لحاظ تسهیلات در دوره مذکور 722 درصد و از لحاظ اشتغالزایی 35 درصد رشد صورت گرفته است.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان خاطرنشان کرد: سازمان صنایع و معادن استان در بخش جذب تسهیلات بنگاههای اقتصادی زودبازده در استان مقام اول و در بین سازمانهای صنایع و معادن کشور مقام نهم را کسب کرده است.
نظر شما