پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۸۸، ۹:۱۶

توکل‌نیا "قیصرانه" را کارگردانی می‌کند

توکل‌نیا "قیصرانه" را کارگردانی می‌کند

علی توکل‌نیا با دریافت پروانه ساخت، فیلمبرداری فیلم سینمایی "قیصرانه" را به تهیه‌کنندگی حسن توکل‌نیا شروع می‌کند.

علی توکل‌نیا به خبرنگار مهر گفت: فیلمنامه "قیصرانه" را که موضوعی خاص و متفاوت دارد نوشته‌ام و برای دریافت پروانه ساخت آن را ارائه داده‌ایم، با دریافت پروانه پیش‌تولید را شروع می‌کنم. بیشتر سکانس‌ها در تهران و بخشی از فیلم در اصفهان فیلمبرداری می‌شود.

وی افزود: برای این فیلم از بازیگران حرفه‌ای استفاده می‌کنم. به دلیل جنس و نوع کار ترجیح می‌دهم با دریافت پروانه و قطعی شدن شرایط کار انتخاب بازیگران را شروع کنم. این فیلم شباهتی به تجربه‌های قبلی‌ام ندارد و برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.

علی توکل‌نیا پیش از این فیلم‌های تلویزیونی "پسرها سرباز به دنیا نمی‌آیند"، "پریشانی"، "رفقای خوب"، بهار شیرین" و "زنی از کوچه پشتی" را کارگردانی کرده است.

کد خبر 905799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha