پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۰۶

زن در آئینه قرآن و عترت بررسی شد

خانه فرهنگ ایران در کراچی همایشی را با عنوان" زن درآئینه قرآن وعترت "در سالن موزه ملی پاکستان برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مراسم باتلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و منقبت‌خوانی آغازشد و با نمایش فیلمی کوتاه در خصوص فضائل حضرت زهرا(س) و همچنین فعالیتهای زنان در ایران در عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی ادامه پیدا کرد.

در این مراسم که تمام کارهای آن با حضور زنان مسلمان برگزار شده بود، تعداد زیادی از اساتید، دانشجویان، طلاب مدرسه‌های دینی  اعم از شیعه و سنی حضور داشتند.

خانم تقی زاده درکلمات افتتاحیه ضمن اظهارتبریک، به بیان فضایل و کرامات نورانی حضرت فاطمه علیها السلام پرداخت و بیان داشت: سخن از بانوی بزرگ عالم خلقت، با آن همه القاب نورانی و برجسته و مکارم اخلاقی، بس سنگین و دشوار است.

خانم نثار فاطمه جعفری گفت: خانه فرهنگ ایران با برگزاری این جشن با برکت وظیفه مهم دینی خود را انجام داده و برای ما فرصت گرانبهای را برای استفاده از سیرت آن بانوی بزرگ جهان فراهم نموده است. این سمینار با عنوان "زن درآئینه قرآن وعترت "جایگاه و منزلت واقعی زنان را درجامعه انعکاس می‌نماید. تعداد زیادی ازآیات قرآن مجید اهمیت و جایگاه زن را توضیح نموده‌اند.

خانم شائسته زیدی داشت: امام خمینی(ره) شجاعت و استقامت را ازخانواده زهرای مرضیه الهام گرفته و درعصر حاضر چهرۀ حقیقی اسلام را باردیگر به جهان نشان داد و جامعه اسلامی منحصر به فرد را احیا نمود.

کد خبر 907208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha