پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۷:۴۸

مریم کارگر نجفی:

35 درصد نخبگان جذب شده در وزارت نیرو زنان هستند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده گفت: حدود 350 نخبه در چند سال گذشته جذب وزارت نیرو شده‌اند که 35 درصد این نخبگان زنان بوده و در بخشهای تخصصی و صنعتی مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مریم کارگر نجفی بعداز ظهر سه شنبه در گردهمایی بانوان شرکتهای صنعت آب و برق خراسان جنوبی جذب نخبگان را گامی بزرگ برشمرد و افزود: بسترسازی برای حضور زنان متخصص در صنعت و ارتقای جایگاه بانوان از اولویتهای وزارت نیرو است.

وی به نقش موثر فعالیتهای گروهی در تحقق اهداف و برنامه ‌ها اشاره کرد و افزود: وزارت نیرو در راستای توجه به مسائل و مشکلات زنان از هیچ کوششی فروگذار نمی ‌کند.

کارگر نجفی با بیان اینکه شرایط مناسبی برای حضور زنان در عرصه ‌های مدیریتی فراهم شده و می‌ توانند جایگاه ویژه ‌ای داشته باشند، خاطرنشان کرد: بسیاری از شکوفایی‌ های جامعه در پرتو تلاش زنان در عرصه ‌های گوناگون به دست آمده است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت نیرو توسعه مشارکت زنان و توجه به موضوع خانواده را به عنوان هدف اصلی دنبال می کند، اظهار داشت: ارتقای جایگاه زنان به منظور توجه به فرهنگ خانواده از اولویتهای وزارت نیرو است.

مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده در پایان فعالیتهای زنان در سطح وزارتخانه و ارتقای آموزش را گامی موثر در افزایش مشارکت آنان عنوان کرد و بیان داشت: حضور زنان در عرصه ‌های گوناگون رشد چشمگیری داشته و بسیار موثر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیزدر این گردهمایی با اشاره به دستاوردها و تلاشهای گسترده انجام شده در بخشهای مختلف، گفت: توسعه مشارکت زنان و توجه به موضوع خانواده از نکات برجسته دولت است.

محمد طاهری اضافه کرد: در حال حاضر بستر مناسبی برای حضور زنان در عرصه ‌های مختلف جامعه فراهم شده است.

کد خبر 908503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha