به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه روسيه ، ايوانف و البرادعي پس از ديدار و گفتگو با يكديگر در جمع خبرنگاران حضور يافتند .
ايوانف اظهار داشت : آنچه كه امروزه زندگي انسانها را به مخاطره انداخته است تروريسم جهاني بوده كه بايد با اتخاذ تصميمات لازم در خصوص مبارزه با آن اقداماتي را انجام داد .
دبير شوراي امنيت روسيه در ادامه سخنان خود تصريح كرد : همانگونه كه در آخرين نشست كشورهاي گروه هشت مطرح شد ، جوامع بشري نمي توانند از برخورداري انواع تكنولوژي هاي روزهمانند دستيابي به فنآوري هسته اي چشم پوشي كنند .
وي همچنين با بيان اينكه اين امر به معناي عدم مبارزه با گسترش تسليحات كشتار جمعي نيست ، خاطر نشان كرد : آژانس بين المللي انرژي هسته اي همانند گذشته بايد در خصوص بازرسي و بررسي فعاليتهاي هسته اي كشورهاي مختلف اقدامات لازم و ضروري را انجام دهد .
ايوانف در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت : روسيه در سايه نظارت آژانس بين المللي انرژي اتمي به همكاريهاي هسته اي خود با ساير كشورها همانند ايران و شبه جزيره كره ادامه خواهد داد .
دبير شوراي امنيت روسيه در ادامه با اشاره به افزايش دامنه فعاليتهاي تروريستي گفت : مبارزه با تروريسم بايد در راس امور كشورهاي مختلف قرار گيرد . ايوانف تصريح كرد : همانند مبارزه با گسترش تسليحات كشتار جمعي در جهان مبارزه با تروريسم نيز از اهميت برخوردار است .
نظر شما