به گزارش خبرنگار مهر، مسعود میرکاظمی چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال مهر مبنی بر اینکه ماه مبارک رمضان در پیش است، آیا سبد ویژه کالایی برای کارمندان و بازنشستگان در نظر گرفته شده است، گفت: اگر در اصلاحیه بودجه این موضوع دیده شود، می توانیم سبد کالایی ماه مبارک رمضان در نظر بگیریم.
وزیر بازرگانی با اشاره به طرح هدفمند کردن یارانه ها و اینکه قرار بود این طرح اجرایی شود، گفت: میزان بودجه ای که برای یارانه ها در نظر گرفته شده ، اگر قرار باشد که طرح هدفمند کردن یارانه ها اجرا شود، با کسری مواجه خواهیم شد که این لایحه جبران کسری را باید به مجلس ارسال کنیم.
وی افزود: اگر لایحه ای در خصوص جبران کسری بودجه به مجلس ارسال شود، می توان این سبد را نیز همراه آن در نظر گرفت، ولی تاکنون برای این سبد کالایی منبعی در نظر گرفته نشده است.
وزیر بازرگانی در پاسخ به این سئوال که آیا شما از عملکرد خود در دولت نهم راضی بودید، گفت: این سئوال را باید از بخشهای خصوصی و مردم بپرسید.
میرکاظمی در پاسخ به این مطلب که به نظر شما چند درصد اعضای کابینه نهم در دولت دهم باقی خواهند ماند، گفت: این سئوال را از رئیس جمهور بپرسید. در برخی از حوزه ها ممکن است که سیاستها و عملکردها مناسب باشد، با این وجود برنامه مهم است، شخص مهم نیست.
نظر شما