پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۲۷

مسیحیان آفریقایی خواستار توجه دولتها به تغییرات جوی و صلح شدند

مسیحیان آفریقایی خواستار توجه دولتها به تغییرات جوی و صلح شدند

کلیساهای آفریقای غربی از دولتها خواستند اقدامات مناسبی برای مبارزه با تغییرات جوی، فقر و مسائل صلح در پیش بگیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورلد فیث نیوز، رهبران کلیسایی آفریقای غربی به دنبال یک هفته همایش در شهر مانروبیای لیبریا از دولتهای آفریقایی و جامعه بین الملل خواستند پاسخی جدی به مسائلی بدهند که با فقر و ناآرامی در این کشور ارتباط دارد.

گزارش نهایی این نشست نیز ضرورت اقدام مبرم درباره امنیت غذا، تغییرات جوی، حقوق بشر و برخی از چالشهای منطقه آفریقای غربی را مورد تأکید قرار داد.

همایش رهبران مسیحی آفریقای غربی از سوی شورای دوستی مسیحی، کلیسای غرب آفریقا، کنفرانس کلیساهای آفریقا با حضور رهبران مسیحی، کارشناسان و دیگر نمایندگان کنفرانس کلیساهای آفریقا ، شورای جهانی کلیساها و سازمان توسعه کلیسایی آلمان برگزار شد.

الن جانسون سیرلیف رئیس جمهور لیبریا این همایش را در کلیسای متدودیست شهر مونرویا افتتاح کرد.

رهبران کلیسایی آفریقای غربی پیش از این از دولتها خواسته بودند اطمینان حاصل کنند که اجرای سیاستها به تبعات تغییرات جوی نیز می پردازد و از تقویت تحقق حقوق بشر و برقراری شرایط اقتصادی و زیست محیطی مناسب اطمینان حاصل کنند.

آنها همچنین پیش از این از تمام مردم، سازمانها و نهادها خواسته بودند که دیدگاه های خود را به اشتراک گذاشته و  یکدیگر را برای گردهم آوردن منابع سیاسی، اجتماعی، معنوی و اقتصادی در فرایند تحول یاری دهند تا مسائلی چون امنیت غذا، تغییرات جوی، صلح، امنیت و قاچاق انسان از جمله کودکان مرتفع شود.

کد خبر 913364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha