ایرج حسن پور در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان، اظهار داشت: خرید گندم از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری در استان آغاز و تاکنون، 37 هزار تن گندم از کشاورزان استان سیستان و بلوچستان خریداری شده است.
رئیس سازمان بازرگانی استان سیستان و بلوچستان افزود: این میزان خرید گندم نسبت به سال گذشته با افزایش 100 درصدی در وزن روبرو بوده است.
وی اضافه کرد: روند خرید گندم از کشاورزان استان کماکان ادامه دارد.
ایرج حسن پور عنوان کرد: این میزان گندم از مناطق زابل، ایرانشهر، خاش، سراوان و زهک خریداری شده و تحویل سیلوهای گندم شده است.
وی اعلام کرد: بیشترین میزان خرید گندم از شهرستان ایرانشهر به وزن 22 هزار تن گزارش شده است.
رئیس سازمان بازرگانی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پایه خرید گندم با نرخ تضمینی و با افت دو درصد غیرمفید و چهار درصد مفید به ازای هر کیلوگرم سه هزار و 50 ریال است و کرایه حمل محموله های گندم خریداری شده نیز توسط وزارت بازرگانی ( شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ) به صورت یارانه پرداخت می شود.
ایرج حسن پور خاطرنشان کرد: با توجه به رکود بازارهای جهانی، قیمت این محصول استراتژیک نیز در سطح جهان با کاهش روبرو بوده است.
نظر شما