پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۵۱

ایجاد بازارچه محصولات کشاورزی در گلستان ضروری است

ایجاد بازارچه محصولات کشاورزی در گلستان ضروری است

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست تعاون روستایی گلستان گفت: ایجاد بازارچه محصولات کشاورزی در استان باید مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فغان فغانی پیش از ظهر شنبه در نشست مسئولان این سازمان در گرگان افزود: با توجه به قابلیتهای فراوان کشاورزی و پیچیدگی بازاریابی محصولات کشاورزی، ایجاد بازارچه محصولات باید در دستور کار قرار گیرد.

وی به خرید محصولات زراعی از سوی این سازمان در استان اشاره کرد و ادامه داد: با حداقل امکانات و صرف 430 میلیارد ریال بیش از 160 هزار تن محصول جو مازاد از کشاورزان استان خریداری شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در فصل زراعی جاری بیش از 36 هزار و 400 تن محصول دانه های روغنی کلزا از تولیدکنندگان استان خریداری شد و در انبارها نگهداری می شود.

به گفته فغانی، در زمینه بازرگانی کالاهای مصرفی، در سال جاری پنج هزار تن آرد بین روستاییان منطقه توزیع شد و در این زمینه مشکلی وجود نداشته است.

سرپرست تعاون روستایی گلستان بیان داشت: در زمینه خرید سیب زمینی بهاره و پائیزه خرید هزار و 100 تن سیب زمینی در استان در دستور برنامه است.

وی یادآور شد: هماهنگی برای توزیع سیب زمینی بین مددجویان، شرکتهای و نمایشگاه های محصولات کشاورزی از دیگر فعالیتی است که این سازمان در استان انجام داده است.

وی عنوان کرد: تاکنون 40 میلیارد ریال کالابرگ مددجویان کمیته امداد از طریق شبکه های تعاون روستایی استان توزیع شده است.

کد خبر 914132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha