پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۶:۰۷

شایعه پیوستن قربانی به پاس قوت گرفت

همدان - خبرگزاری مهر: پیروز قربانی، مدافع جدید تیم فوتبال مس کرمان به مسئولان این باشگاه هشدار دارد تا هرچه سریعتر مشکلات مالی وی را برطرف کنند.

به گزارش خبرنگار مهر از همدان، طی چند روز گذشته شایعاتی در خصوص پیوستن قربانی به پاس همدان به گوش رسید که این موضوع با توجه به ارتباط نزدیک این بازیکن و علیرضا منصوریان دور از ذهن نیست.

گویا این بازیکن به رغم مشکلات مالی با تیم مس کرمان اعلام کرده است که در صورت پرداخت بدهی این باشگاه به وی، همچنان در باشگاه مس کرمان باقی می ماند.

قربانی فصل گذشته در تیم فوتبال استقلال تهران عضویت داشت که به دلیل اختلاف با مدیرعامل این باشگاه، قرارداد خود را با این تیم تمدید نکرد.

کد خبر 914720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha