پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۸۸، ۸:۳۶

اختصاصی مهر/

تیم عملیاتی ضد انقلاب خارج نشین در ارومیه متلاشی و منهدم شد

تیم عملیاتی ضد انقلاب خارج نشین در ارومیه متلاشی و منهدم شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان غربی گفت: با تلاش سربازان گمنام املام زمان در ارومیه تیم عملیاتی ضد انقلاب خارجی در این شهرستان شناسایی و منهدم شد.

سرهنگ خیبر تیبا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر در ارومیه گفت: این تیم عملیاتی ضد انقلاب خارجی که اعضای آن چهار نفر بودند روز دوشنبه به قصد تخریب و ترور وارد شهرستان ارومیه شده بودند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی شدند.

وی افزود: همچنین با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی استان در ساعت 20 عصر روز دوشنبه پس از درگیری سه نفر از اعضای این تیم عملیاتی ضد انقلاب به درک واصل شده و یک نفر نیز دستگیر شد.

سرهنگ تیبا، خاطرنشان کرد: به دنبال هلاکت اعضای این تیم عملیاتی ضد انقلاب متاسفانه تعدادی از جوانان منطقه شهرک ولی عصر ارومیه به تحریک چند تن از عوامل ضد انقلاب اقدام به تخریب اموال عمومی کردند که در این زمینه 15 نفر از عوامل اصلی تحریک کننده شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان غربی در ادامه تاکید نمود: در حال حاضر با تدابیر اندیشیده شده امنیت لازم در تمامی مناطق شهرستان ارومیه حاکم است.

وی همچنین از تعامل و همکاری مردم با نیروهای انتظامی تشکر کرد وافزود: مردم می توانند در صورت بروز هر گونه مشکل امنیتی مراتب را با شماره 110 به اطلاع نیروهای امنیتی استان برسانند.

شامگاه دوشنبه تعدادی از عوامل وابسته به گروهک تروریستی ضد انقلاب در منطقه شهرک ولی عصر ارومیه که در قالب یک تیم فعالیت می کردند توسط ماموران امنیتی استان شناسایی شدند که به دلیل تحریک تعدادی از جوانان منطقه شهرک ولی عصر توسط عوامل ضد انقلاب و دخالت مردم و همچنین درگیری ماموران انتظامی بر اساس اعلام برخی از منابع آگاه چند واحد مسکونی به همراه یک دستگاه اتوبوس تخریب و به آتش کشیده شدند.

کد خبر 916145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha