به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه عكاظ عربستان ، منابع آمريكايي اعلام كردند: دولت بوش با طرح فلسطينيان براي برگزاري انتخابات براي پست رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين در ژانويه 2005 مخالفت كرد و اين عمل بصورت عيني در راستاي حمايت از موضع رژيم صهيونيستي صورت مي گيرد.
رژيم اسرائيل مدعي است اين طرح تنها تلاشي از سوي ياسرعرفات رئيس تشكيلات خودگردان براي دستيابي مجدد به مشروعيت جهاني انتخاب خود است
به گفته يك منبع فلسطيني، مخالفت آمريكا با چنين طرحي به معناي اين است كه اين كشور تمايل ندارد ياسرعرفات همچنان انتخاب اول اكثريت مردم فلسطين باشد و اين يعني اينكه دولت آمريكا به طور كامل با رژيم اشغالگر اسرائيل در بي اعتنايي به حق ملت فلسطين و مشروعيت قائل نشدن براي اين حق در انتخاب رهبرانش توافق و همسويي دارد.
عرفات كه موج خزنده اي براي انزواي سياسي و ساقط شدنش از قدرت با خط دهي آمريكا و اسرائيل و همنوائي برخي اعراب آغاز شده است، اخيرا تاكيد كرده بود هرگز استعفا نخواهد داد و اگر آمريكا و غرب و برخي كشورهاي عربي تصور مي كنند او يك مرده سياسي است، كاملا به خطا رفته اند.
عرفات به اروپايي ها و اعراب تاكيد كرد همچنان با قدرت وتمام توان به وظيفه خود ادامه خواهد داد و تحت فشارها هرگز از اختيارات كليدي و اساسي خود كناره گيري نخواهد كرد.
روزنامه القدس العربي نيز يك ماه پيش از توطئه مشترك آمريكا، اسرائيل با همكاري يك كشور عرب براي مهار كامل انتفاضه و سركوب گروه هاي مبارز و تشريفاتي كردن مقام عرفات و حذف وي از جريان سياسي فلسطين با هدف حل مساله فلسطين بر اساس ديدگاه واشنگتن و تل آويو پرده برداشت.
مقامات رژيم صهيونيستي بارها ياسرعرفات را تهديد به تبعيد و حتي ترور كرده اند و محاصره وي را كه از دو سال و نيم پيش آغاز كرده اند، تشديد كرده و به فشارهاي مستقيم و غير مستقيم خود براي منزوي كردن كامل عرفات ادامه مي دهند .
تل آويو اخيرا به علت ديدار وزير امور خارجه فرانسه با ياسرعرفات، به شدت از فرانسه انتقاد كرد هرچند اين انتقادها با بي اعتنايي پاريس مواجه شد.
در عين حال تهديدهاي رژيم اسراييل عليه عرفات با واكنش تند جامعه بين المللي نيز روبرو شده است.
نظر شما