یوسف آجرلو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مراحل جدید اردوی تیراندازان نوجوان و جوان با حضور برترین ورزشکاران از ابتدای مردادماه برنامه ریزی شده و به مرور ورزشکاران دختر و پسر در هر دو بخش تفنگ و طپانچه وارد اردوی تدارکاتی می شوند.
وی افزود: تیراندازان جوان و نوجوانان خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی تیراندازی آسیا در قطر آماده می کنند.
سرمربی تیم ملی تیراندازی نوجوانان و جوانان خاطرنشان کرد: این مسابقات برای دومین سال پیاپی در آسیا برگزار می شود که تیم ایران سال گذشته بدلیل تشکیل نشدن تیم ملی در این رقابتها شرکت نکرد اما امسال با قدرت ودر تمامی مواد شرکت می کند.
وی تصریح کرد: رقابتهای قهرمانی آسیا در قطر جنبه انتخابی المپیک نوجوانان جهان را هم دارد که امیدواریم دختران با توجه به سطح مطلوب تیراندازان دختر، این ورشکاران شانس بیشتری برای کسب ورودی رقابتهای المپیک دارند.
رقابتهای قهرمانی تیراندازی نوجوانان و جوانان آسیا آذرماه سال جاری در کشور قطر برگزار می شود. اولین دوره مسابقات المپیک نوجوانان جهان هم سال آینده به میزبانی سنگاپور برگزار خواهد شد.
نظر شما