پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۵۷

کلینتون:

مسئله اردوگاه اشرف باید طبق قوانین داخلی عراق حل شود

مسئله اردوگاه اشرف باید طبق قوانین داخلی عراق حل شود

وزیر خارجه عراق در واکنش به تحولات اردوگاه گروهک منافقین در عراق، آن را مسئله داخلی این کشور دانست که باید بر اساس قوانین عراق حل و فصل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، هیلاری کلینتون همچنین از اعضای گروهک منافقین ساکن در اردوگاه و همچنین دولت عراق خواست تا از خود خویشتنداری به خرج دهند.

وی با اشاره به اینکه اکنون دولت عراق مسئول امنیت قرارگاه اشرف است، گفت: ما از دو طرف می خواهیم تا خویشتندار باشند". 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: دولت عراق به تعهدات خود درباره این اردوگاه متعهد است و این اکنون مسئله ای مربوط به دولت این کشور است تا آن را بر اساس قوانین خودش حل و فصل کند.

نیروهای عراقی روز سه شنبه کنترل اردوگاه اشرف را که تعدادی از اعضای گروهک تروریستی منافقین و خانواده هایشان در آنجا اقامت دارند، بدست گرفتند.

یک سخنگوی گروهک مستقر در اردوگاه، از کشته شدن 4 منافق و مجروح شدن 300 نفر در اثر حمله نیروهای عراقی به این اردوگاه خبر داد و این درحالی است که مقام های عراقی و استاندار دیاله که این اردوگاه در حوزه مسئولیت او قرار دارد این ادعاها را رد کرد.

این اردوگاه در شمال عراق در استان دیاله قرار دارد و هم اکنون پناهگاه 3 هزار و 500 تروریست و خانواده های آنهاست که علیه ایران فعالیت می کنند.

به گزارش یونایتدپرس در همین رابطه "هاوارد بیرمن" نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس کمیته امور خارجی و "راس لتینن" نماینده جمهوریخواه در حمایت از منافقین اعلام کردند که عراق باید به تعهدات خود در قبال امنیت اعضای قرارگاه عمل کند.

این دو در بیانیه مشترکی اعلام کردند: ما درباره گزارش های اخیر مربوط به خشونت بین نیروهای امنیتی عراق و ساکنان اردوگاه نگران هستیم.

کد خبر 920934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha