پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۵۱

انتقاد نماینده مردم ساری:

واردات بی رویه موجب انبار شدن برنج کشاورزان شده است

واردات بی رویه موجب انبار شدن برنج کشاورزان شده است

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ساری در مجلس گفت: واردات بی رویه موجب انبار شدن برنج کشاورزان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رمضان شجاعی کیاسری بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران از وضعیت برنج کشور انتقاد کرد و یادآور شد: واردات بی رویه موجب انبار شدن برنج کشاورزان شده است.

وی با اشاره به اینکه هزینه تمام شده تولید برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی بیشتر است، بیان داشت: تنها چهار درصد شالیکوبی های استان مکانیزه است که این امر موجب افزایش ضایعات تا 30 درصد می شود.

شجاعی کیاسری استدلال مکانیزه شدن برابر با بیکاری را نادرست دانست و افزود: مکانیزه کردن کشاورزی نه تنها باعث بیکاری نمی شود بلکه موجب افزایش سرعت و کیفیت تولید نیز خواهد شد.

وی با بیان اینکه در فصل مرکبات نیز نارنگی و پرتقال در زیر درختان انباشته می شود، اظهار داشت: نبود صنایع تبدیلی در استان ضربه سنگینی به باغداران وارد می کند.

به گفته وی، تنها کارخانه کنسانتره مازندران در تنکابن تعطیل شده و کارخانه بابل نیز هنوز راه اندازی نشده است.

نماینده مردم ساری در مجلس با بیان اینکه مازندران هم در بخش صنعت و هم کشاورزی مشکل دارد، یادآور شد: رئیس جمهور در سفر اخیر به مازندران به وزیر صنایع و معادن در خصوص توجه ویژه به صنعت و مکانیزه کردن کشاورزی استان دستور ویژه داد.

وی دستور رئیس جمهور را قول ایشان به مردم مازندران تلقی کرد و گفت: وزیر صنایع و معادن متعهد شده است که 80 درصد سرمایه مورد نیاز ایجاد کارخانه کنسانتره را تسهیلات دهد.

شجاعی کیاسری بخش صنعت مازندران را بسیار جوان توصیف کرد و اظهار داشت: صنعت مازندران با دیگر استانها فاصله بسیار زیادی دارد و جبران این امر تنها با توجه مسئولان ارشد کشور محقق خواهد شد.

کد خبر 921100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha