به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حاجی بیگی در این باره گفت: ایستگاه در پارک لاله با پیشرفت فیزیکی 96 درصد و ایستگاه شهید کشوری در میدان شوش ، خیابان تختی با پیشرفت 56 درصد هم اکنون در حال ساخت هستند.
وی افزود: همچنین ایستگاه هایی در یافت آباد با پیشرفت 90 درصد ، جنت آباد شمالی با پیشرفت 40 درصد ، ملک آباد با پیشرفت 68 درصد ، پاسداران با پیشرفت 80 درصد ، خاک سفید تهرانپارس با پیشرفت 60 درصد و نظام آباد با پیشرفت 60 درصد در حال ساخت است.
حاجی بیگی با بیان اینکه یک ایستگاه آتش نشانی هم در چهارراه پارک وی تهران در حال ساخت است ، افزود: هم اکنون 90 درصد عملیات احداث این پروژه انجام شده و در 6 ماه نخست سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی همچنین از ساخت ایستگاه ویژه آتش نشانی در کنار در اصلی استادیوم آزادی خبر داد و گفت: 75 درصد کار احداث این پروژه تا کنون انجام شده و عملیات تکمیل آن ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران در ادامه به تخریب و نوسازی تعدادی از ایستگاه های آتش نشانی اشاره کرد و گفت: ایستگاه شماره 5 که در خیابان هلال احمر قرار دارد را به دلیل قدمت بالا تخریب کردیم و تا کنون 75 درصد آن را نوسازی کرده ایم . ایستگاه شماره 7 بازار تهران را هم تخریب کرده ایم اما در ساخت آن با مشکلاتی مواجه شدیم که در صدد برطرف کردن آن هستیم تا عملیات احداث دوباره آن ادامه یابد.
به گفته وی ایستگاه دیگری در جنب شهرک والفجر در حال ساخت است که تاکنون 15 درصد از عملیات احداث آن انجام شده است.
حاجی بیگی با بیان اینکه احداث مجموعه های ورزشی در کنار تعدادی از ایستگاه های آتش نشانی از دیگر برنامه های سازمان است ، تصریح کرد: مجموعه ورزشی استخر و سونا در ایستگاه 25 سعادت آباد و همچنین یک مجموعه ورزشی در کنار ایستگاه 9 شهرری در حال احداث داریم که مجموعه نخست 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کار ساخت مجموعه دوم با پیشرفت 40 درصدی ادامه دارد.
وی در خصوص مجموعه دانشکده آتش نشانی هم گفت: 35 درصد کارهای مربوط به این مجموعه انجام شده و تا پایان سال 89 به اتمام خواهد رسید.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی در ادامه به خریداری تجهیزات و امکانات مورد نیاز سازمان بر اساس نیاز پرسنل و عملیات ها اشاره کرد و گفت: مناقصات در خصوص موارد مصرفی که در طول سال نیاز داریم انجام شده و شارژ انبار خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: 2 هزار دست از بهترین نوع لباس آتش نشانی از جنس (پی وی آی) و یک هزار دستگاه تنفسی برای آتش نشانانی که در عملیات اطفای حریق شرکت می کنند خریداری شده که این اجناس تا مهرماه تحویل سازمان خواهد شد.
نظر شما