به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان شنبه شب در آئین عملیات اجرایی دبیرستان هشت کلاسه مرحوم محسن گلدوست در روستای کمیشان نکا، اعتبار این سازمان را در سال گذشته 27.5 میلیارد تومان عنوان کرد.
وی تحقق تعهدات خیرین را 920 درصد اعلام کرد و افزود: این مسئله بیانگر رشد فرهنگ ایثار برای رفع بخشی از مشکلات و معضلات آموزش و پرورش است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس مازندران با تشکر از کار خداپسندانه خیران تعلیم و تربیت نسلهای آینده را از آثار ماندگار کار خیران برشمرد.
نبیان خاطرنشان کرد: باتوجه به بالا بودن درصد دانشآموزان مازندران، ایجاد فضاهای مطلوب برای تعلیم و تربیت به ویژه فضاهای پرورشی از اولویتهای مهم اداره کل نوسازی و تجهیزات است.
وی بیان داشت: باید مدرسهای بسازیم که دارای کارآیی و ماندگاری باشد، اگر به دنبال آیندهای درخشان هستیم باید به امر آموزش و پرورش و در راستای آن به مدرسهسازی با توجه به قدمت بعضی از مدارس و دو شیفته بودن مدارس توجه ویژه داشته باشیم.
وی گفت: باید در علم و دانش و پیشرفت کشور کوشا باشیم و وظیفه خطیر و جهاد مدرسهسازی را ادامه دهیم.
نبیان با تاکید بر افزایش چنین عملکردهای خیر و بابرکتی در جامعه افزود: امروز تاکید تمام اقشار جامعه بر مدرسهسازی بهعنوان پشتوانه جامعه برای افزایش علم و دانش و فناوری است زیرا برای رسیدن به فرهنگ بالا باید از مدرسه آغاز کنیم.
نظر شما