به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، زحمتکش بعداز ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر شیراز اظهار داشت: در دورانی که با توسعه فناوری های جدید عدم نیاز مراجعه مستقیم افراد برای رفع نیاز و انجام امور به مراکز دولتی و شهرداری ها به طور تقریبی امری اجتناب ناپذیر بوده اما در اغلب شهرداری ها به رغم هزینه های فاحش در این راستا، هنوز تنها راه شهروندان برای رسیدن به خواسته های قانونی خود مراجعه مستقیم و مکرر به شهرداری ها است.
وی خاطرنشان کرد: در این رهگذر اغلب شوراها نیز به دلیل عارضه روزمرگی وظیفه نظارتی خود را فراموش کرده و این امر باعث می شود که مردم به این نتیجه برسند که چه خوب بود همانند گذشته در صورت شکایت از شهرداریها به دستگاه های ذیربط دولتی مراجعه می کردند تا مانند آن روزها سریعتر به نتیجه برسند.
این عضو شورای شهر شیراز با اشاره به خارج شدن طرح یک فوریتی انتخاب شهرداران توسط وزارت کشور ادامه داد: بنا به شنیده ها یکی از مهمترین علل ارائه این طرح، طولانی شدن امور مراجعان به شهرداریها و عدم رعایت تکریم ارباب رجوع در برخی شهرهاست.
زحمتکش گفت: مراجعات مکرر مردم به شهرداریهای مناطق و سازمانها، اقدامات فردی دوگانه در برخی از واحدهای تصمیم گیر، عدم حضور فعال مسئولان برخی سازمانها و واحدهای شهرداری در محدوده وظایف خود و عدم رعایت ضوابط و مقررات در برخی امور، خود بهانه ای بوده که در آینده می تواند پیامدهای مذکور را به دنبال داشته باشند.
وی اضافه کرد: از این رو پیشنهاد می شود نمایندگان مجلس با دقت لازم در چگونگی وظایف شوراها و شهرداریها و بررسی شرایط افراد برای تصدی عضویت در شورا و یا احراز سمت شهردار به نحوی عمل کنند که از این طرف افراد واجد شرایط به شوراها راه یابند و دوم شهرداران منتخب آنان نیز توان لازم برای ایفای نقش مدیر اجرایی شهر را داشته باشند.
عضو شورای شهر شیراز یادآور شد: در حال حاضر قوانین به نحوی بوده که از یک طرف شرایط عضویت در شورای شهرهای با جمعیت کمتر از 50 هزار نفر با شهرهای میلیونی تفاوتی نداشته و از طرفی دیگر عدم رعایت حداقل شرایط احراز در زمان انتخاب شهرداران برخی از شهرها توسط شوراها و مهمتر از آن وجود تبصره اختیاری وزارت کشور و استانداران در آیین نامه فعلی از جمله عواملی بوده که موجبات ایجاد مشکلات کنونی را فراهم کرده است.
نظر شما